Зачетох се във форума на Трейдъра, много ме кефи как някакви тотални ламерчета с по 1 лот оборот зад гърба си как се изказват за участниците в този форум.
Зачетох се във форума на Трейдъра, много ме кефи как някакви тотални ламерчета с по 1 лот оборот зад гърба си как се изказват за участниците в този форум.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
В някаква тема за инстафорекс на най-четени беше. А и не само там, то са стари мнения, но не бях чел от февруари там.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
МмммбаИсках линк да видя на самият форум, че като каза трейдъра и разбрах, че трейдър.бг имат форум. Влязох в сайта им, но не намерих такъв и затова после попитах тук
То няма смисъл да се обяснява на някой че не е наясноНо и това беше нещо което дълго време ми отне да разбера
![]()
на Желев форума бафореХСЪфорум.беге
![]()
![]()
![]()
ма не може никой да ти даде линк щот е цензуриран тука
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Колегите, мара
Това го постнах и в съответната тема за брокерите, но т.к. тук в на Мастър РЕД темата много се пише и чете, искам също да споделя. Който, разбира се, го сметне за полезно.
При затваряне на сесията 22:59:59 българско време, СПРЕДОВЕТЕ (нарочно ги пиша с главна буква) на Варчев съответно са: Евро/Долар 6,5 пипса; Долар/Канадец 30,8 пипса; Австралиец/Долар 12,4 пипса; Долар/Франк 19,3 пипса; Новозеландски/Долар 24,2 пипса; Евро/Паунд 30,6 пипса. Или не ми е правило впечатление досега или този път са се поулели. По принцип никога не държа позиция за уикенда и затварям 1 минута преди края на сесията. Впечатление ми прави, че точно в последната минута спредовете скачат неимоверно! Така че ФНИМАТЕЛСКАТА, който търгува през него![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"