Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тегли го задължително....първите 1-2 сезона не нещо какво...ама после е лудница![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
късите затворени на +40за15мин..........
.................................................. .............
----------
дългииииииииииии
от 3761.....................за връо................................стопс ана51
----------
доволен.................................... ..............заднес........................![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
драстееее как сте.....язе днес по задачи ходих...ма съм ударил кьоравото да се върна га требе....и май се наработих за днес....има нема час....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
alf (29-10-2013)
Добър вечер!
Браво на вас бееее!
Две къси имах и двете на плюс сте ги докарали! Цял следобед бяхме с приятелки по магазини и happy -та и по едно време отворих графиката и ми си приплака...точно на върха на бичата свещ! Затворих графиките и не ги погледнах!......и майната им на графики!
Сега се прибирам.......ехеееехй! Веселба!![]()
![]()
Oleg (29-10-2013)
Ей това е айляк женаДобър вечер!
Браво на вас бееее!
Две къси имах и двете на плюс сте ги докарали! Цял следобед бяхме с приятелки по магазини и happy -та и по едно време отворих графиката и ми си приплака...точно на върха на бичата свещ! Затворих!......и майната им на графики!
Сега се прибирам.......ехеееехй! Веселба!![]()
![]()
Грам не ти пука за трейдинг и само харчишБаси якото
A ние тука цял ден работим
----------
Планът за днес:Индексите:
Японските са малко надоле и гледат надоле.
ДАУ е малко отдоле и гледа нагоре.
ДАКС отвори на текущи и гледа надоле.
Днеска РЕДА смята, че днес пазара ще е ГНЯСАВА РЕЙДЖОВИЦА!!!
ЖЕЛЯЗНАТА съпротивата 1,3805-1,3817 преодоляването
на което ще даде възможност да се иде на около
1,3832 и там ще се реши дали ще ходи на 1,3850,
което се явява дневна цел на цялостното движение
към 1,3911(ИДЕИНО), което е 50 Фибо от върха на 1,6036.
СВИРЕПАТА подкрепата е в зоната 1,3770-1,3764 и преодоляването
и ще даде възможност на курсо да ходи до 1,3735 където ще се
реши дали да ходи до ИДЕИНАТА зона около 1,3703.
Това е!!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
И последващото развитие:
РЕДА днес беше изключително точен, както за РЕЙДЖОВИЦАТА, така и за обозначените зони до които цената левитира![]()
Олег, ами то ако ми пука до инфаркт понякога може да ме докара! Ааааа НЕ!
Колкото по не им треперя....толкова повече ми излизат профитите.....или пък може вече да започвам леко-полеко да влизам в час! Кой знае?!
БАЧЕ ,къде си? Айде пак две точки днес!
Oleg (29-10-2013)
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
А добра ви вечер,
Супер неска даде
А такъв същия скуийз имаше на предищното обръщане февруари месец --- сто нагоре--директно сто надолу и оттам до 1.2750
Удри Долареееее![]()