май нещо нагоре се запъти жалко че раната ми позиция от страх с малак стоп, я няма вече![]()
май нещо нагоре се запъти жалко че раната ми позиция от страх с малак стоп, я няма вече![]()
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
REDA, 350-400 за видео не е изхвърляне. Виж 700-1000лв вече е. Но аз гледам да е практично, а не просто супер напомпано без да имам реална нужда от такава машина.
А за 350лв повече от дъно и захранване, не бива
Ако не можеш да играеш последните NFS, Crysis, Skyrim, battlefield na maks, при fullhd, значи пс-то е слабо![]()
въпроса е прави ли 30фрейма пер секънд, ако ги прави, значи е добро. А това, че някои писита ще ти дадат 120fps, то окото не може да ги улови.
Последна редакция от Oleg : 04-11-2013 на 14:58
Пътували животните в самолет. Най отпред седнал папагала и тропа нервно с крак. Минава заека и го пита:-Ей пернатия,що тропаш? -Щот съм отворен. Отговаря той. Заека и той сяда и почва да тропа. Минава лисицата:-Ей, ушатия, що тропаш така? -Щото съм отворен. И тя сяда и почва да тропа. Идва вълка: -Ей рижавата, що тропаш? -Щото съм отворена Вълчо. И така всичките животни, докато се напълни самолета. Накрая и слона:-Аве що тропате всички ве? -Щото сме отворени. Почва и той ама пода на самолета не издържа накрая, троши се, животните падат надолу и панически крещят от ужас. Над тях папагала кръжи и ги пита: -Сега защо викате бе? -Ами не можем да летим.Отговарят те, а той: -Ми като не можете да летите, що се правите на отворени?
много голям виц
![]()
мдаааааааааааа................. този ми е любимиятПътували животните в самолет. Най отпред седнал папагала и тропа нервно с крак. Минава заека и го пита:-Ей пернатия,що тропаш? -Щот съм отворен. Отговаря той. Заека и той сяда и почва да тропа. Минава лисицата:-Ей, ушатия, що тропаш така? -Щото съм отворен. И тя сяда и почва да тропа. Идва вълка: -Ей рижавата, що тропаш? -Щото съм отворена Вълчо. И така всичките животни, докато се напълни самолета. Накрая и слона:-Аве що тропате всички ве? -Щото сме отворени. Почва и той ама пода на самолета не издържа накрая, троши се, животните падат надолу и панически крещят от ужас. Над тях папагала кръжи и ги пита: -Сега защо викате бе? -Ами не можем да летим.Отговарят те, а той: -Ми като не можете да летите, що се правите на отворени?
много голям виц
е па това пак ми е любимото
ъъъъъъъ кръстили го Хайдушка колиба
![]()
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Олег, сега новинте в колко часа са? В 15, 30 или 14, 30?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ako тез "салами" са домашни ще е супер. Иначе не, мерси
Докато си говорим, Олег хапва домашни кюфтенца, лично направени от него с хубава кайма, чийто месце е транжирано от ТАТИ от ЖЕНСКО прасеА пък хубава кайма е такава благодарение на предадените знания от ДЯДО ми
![]()
Да ми са махкаш от тука с тез купешки подравени 20годишни мЯса![]()
За 350 лева се сглабя PC, обаче е евтинджос.
РЕДА например никога не би направил компромис
с евтино захранване, че след това почват проблеми.
А едно хубу захранване си е в рамките на 50-70 долара.
Пък като сложиш една прилична кутия плюс едно
добро дъно за 120-50 долара и ей ги извъртели
са се едно 350 лефа!!!)
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Fafa (04-11-2013)
Защото се зачудих, че няма никакво движение, пък в другата тема видях Bibko, че каза ...вече отново сме имали 7 ч. Разлика, и се сетих.
Значи всичко както преди! ОК!![]()
РЕДА, бах тая желязна дето я определи отсабале - целия ден в нея ше откараме ли бррее
Задавай ги по широки освен - поне по некой пип Горе/Долу Долу/Горе да фащаме)