Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Това го знаем, ама някак така екзотично звучи! Не че тук няма добри спа центрове.......
Утре се чудя дали да не взема едно HTC one?
Побутна вчера темата и сега го мисля!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Наскоро ходих на готин спаНай-големия в Европа с морска вода
Па за телефона....ако ти го дават, вземай![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Нееее не съм завистлива! Напротив радвам се....
Ееее Фицка, не ги раздават....... все още се купуват! При вас ако ги раздйват е друг въпрос!
----------
Искам да ви кача едно парче като затовори за мръсотии, но съм на таблета и не знам как....помогниМалееееее, тва верно бая мръсно ще да е било, щом сам от себе си, си се засрамил
Тоя също много мръсотии говори
http://www.youtube.com/watch?v=rNRHPr7Gabk
Jeremih-Down on me 50 cent......някой да помогне!
Това лиНееее не съм завистлива! Напротив радвам се....
Ееее Фицка, не ги раздават....... все още се купуват! При вас ако ги раздйват е друг въпрос!
----------
Искам да ви кача едно парче като затовори за мръсотии, но съм на таблета и не знам как....помогни
Jeremih-Down on me 50 cent......някой да помогне!
Няма какво да качваш, копираш линка от тубата и го пускаш тук![]()
Уффффффф....дано му дадат на Бачо одеало в ареста![]()
бре ти футбол......шампионска лига не гледаш ли.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
GGBG , той андроид , тубата е приложение и няма линк , там има опци , сподели , за фейса , скайп и хиляди други, но не намерих опция за и- нет!
Абе , дразни ме техниката и си говорим на Вие!
----------
Що? Прибраха ли го?.....
Ами нали си му приятел, утре му занеси!