А бе да бе, ма като те питат едно и също през седмица и започва адски да ти дотяга.
И след като нищо няма да се промени, защо задаваш въпроси, чийто отговори реално, не те интересуват ?
----------
Че тя си даде нужното. 20пипа малко ли са ?![]()
А бе да бе, ма като те питат едно и също през седмица и започва адски да ти дотяга.точно защото нищо няма да промени, не пречи според мен да каже едно име на брокера си...
нито за мене нещо ще се промени нито за него...
и точно заради това не виждам ОСНОВАТЕЛНА причина да се крие брокера...
даже...евала на фицката, дет си показа и каза кво що за неговия...
И след като нищо няма да се промени, защо задаваш въпроси, чийто отговори реално, не те интересуват ?
----------
Че тя си даде нужното. 20пипа малко ли са ?![]()
аз не съм го питал до сега...
чета темата всеки ден от - до, защото понякога се смея със сълзи...голем смях пада...
тва е единствената тема дето я чета от до дори и да сте оспамили 20 страници...пак ги препрочитам...
ако е писал кой му е брокера, нямаше да питам...
а го питам от любопитство...
и пак казвам, че щом няма да промени нищо в търговията ми не мисля, че ще изхаби клавиатурата ако ми го напише....да не говориме, че за отговора му, инста ще плати
както на мен за въпроса![]()
![]()
![]()
Последна редакция от драгата : 23-10-2013 на 10:45
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
nomad (23-10-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.