ВАФЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ чакам снимката![]()
ВАФЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ чакам снимката![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Така е, но нали това е трейдинг и не е на надница. Та съм останал с убеждението, че тук стандарта трябва да е много по-висок.
----------
Стига препира момичето бе![]()
Фафле, ти самичка ли ходиш да бягаш ?
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Трай веееееетя се закле, че ше ми прати снимка
Ти си прави чисто 150-300 $ на ден, па те боли за стандартите![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Ако някой не постне коментара на Absfresh, аз така и няма да разбера, че пак ме е обсъждал.
Което си е абсолютно непонятно, щото преди много време ми беше заявил,
че нямало да говори с мен, понеже ме беше набедил за фенка на БСП-то.
Оттогава ми е в игнора, не виждам, какво имам да си говоря с него.
Господинът трябва да е наясно, че не ме интересува какви ги бръщолеви, дори не смятам да му отговарям.
Тук има няколко мъже и жени, чието мнение не ме засяга, те са ми в игнора.
Крайно време е да го разберат и да си плуват по техните пътеки:
Кльомбата, Absfresh, Novak,
кура (който нищо не ми е сторил, но не мога да понасям речника му,
прекалено вулгарен е в моите очи, просто не искам да чета това)
и един господин, дето му казвате Джиджи (така и не му помня ника).
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Absfresh (25-10-2013)
драгата (25-10-2013)