И аз тъй, дано ми вземе чакащите, да не изпусна влакчето, че нямам време да го следя.
И аз тъй, дано ми вземе чакащите, да не изпусна влакчето, че нямам време да го следя.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Мисля, че теста на 1250 мина и е възможно на север да пробва....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
спад при златото ще има америка е склюила сделката http://www.cnbc.com/id/100746255?region=world
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
На минутка ли?![]()
1300-1310 може да стигне като нищо тая седмица. Но с тая глава с рамене на седмична дето се е заформила малко ме съмнява за по нагоре.
----------
По новините казаха, че било решено вече. Поне така подочух.
----------
Novak, честита нова визия - много елегантно и тайнствено си се докара и тоя път.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Novak (16-10-2013), MoneyMaker (16-10-2013)
И аз като Ели чух от новините но говорителката беше силно превъзбудена и може да не знаеше какво говори / не виждам никаква реакция от страна на пазара но си оставам оптимист за дългите!