Мисля, че на Юг ще е...може и до 1250 да стигне, а после да се замисли....
Мисля, че на Юг ще е...може и до 1250 да стигне, а после да се замисли....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз това виждам на графиката, пък и на колежката Ели сигурно си и по симпатичен, та за това ти дава по-високи таргети...
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
pablo (16-10-2013)
Пабло, не ми харесва това, че все още се намираме под 1280 тука.. прогнозата ми за малко под 1300 още днес няма да се изпълни
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
pablo (16-10-2013)
Защо няма да се изпълни? Случило ли се е нещо? Аз се радвах на хубавото време /разходки в парка и малко велосипед/ и незнам какво се е случило в САЩ но като гледам графиката НИЩО не се е случило![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
да. нищо не се е случило, ама много голям оптимизъм братче.. всеки момент чакат сенаторите да обявят сделката и за бюджета и за Тавана.. аз избягах вече от пазара.. мисля да стоя на страна тази вечер..
pablo (16-10-2013)
Ще го видим този оптимизъм! И аз съм оптимист за дългите но то не се качва....
Голия оптимизъм не ми пълни сметката даже напротив...
Сега ще дебна пазара и евентуално ще направя още една добавка.
изчакай за добавката.. по всичко изглежда, че сделка ще има още тази вечер. това може да свали златото до 1250..
втори опит на 129+ и двата опита с по два опита![]()
третият му е ред и му се пада да е ефективен!
![]()