Novak,
днес само ти го търгуваш,
или поне друг не се е похвалил.
Аз ще ти стискам палци![]()
Novak,
днес само ти го търгуваш,
или поне друг не се е похвалил.
Аз ще ти стискам палци![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Novak (08-04-2013)
Чудя се дали да не удължа тук вече... някой има ли дълги ... гледам Новак все още с късо
![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Аз имам дълги и смятам да ги чакам колкото е нужно.....
След кризата в Кипър е въпрос само на време да видим връщане към дългата идея " но колко време ще чакаме е въпроса"............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
мисля някъде около 1542 да си сложа отложено за покупки ,ако стане нещо обаче и пробие може да има много слипидж надолу ,щото стоповете под 1520 ше ги вземе с един тик ...![]()
"Deutsche Bank понижи прогнозата си за цената на златото и среброто"
http://www.investor.bg/surovini/365/...ebroto,149405/
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
emoyambol, Това късото е заминала отдавна, само на два долара плюс, че затворих компа и бутнах стопа по напред не ми взело лимита ,взело ми стопа, а днес съм с дълго, ама хич не ми харесва нещо сега ако не пробие ще го махам.
около 1600 и 1615 пак ше има стабилно скъсяване си мисля ....ако се повтаря от миналото лято работата ше висим тука месеци във 50тина долара ....![]()
И златото днес добре дало, за съжаление го изтървах, но какво да се прави![]()
Направи своя тест на 1590 утре ще е интересно дали ще пробие към 1607 или ще остане в старите си граници 1567 - 1582
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.