Бачоооооо за Ивайло нещо моиш ли каза вааТой ми се чини, че требе да ти е любимец
![]()
Бачоооооо за Ивайло нещо моиш ли каза вааТой ми се чини, че требе да ти е любимец
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Готово! Календара е в букмаркс- а!...Няма да ви питам повече, но някак си ми дойде по-лесно да попитам, та затова!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не ми е от любимците, че се е пресегнал
да вземе нещо след като онодил църкинята
което не е било негово.
Даже след малко време той и още един са
се явили пред монголеца коленичели та ония
да реши кои да стане цар. Татарина и двамата
ги лашкал, но на единия му паднала тиквата
пък на другия му сложили корона.
Явно има значение кои как се врътка!!!
ДАВАИ ДОЛАРЕ!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (09-10-2013)
JaY_Z, Не преяде ли вече от пипонЕ бря ?![]()
![]()
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Бе не е баш така, че вероятно е бил
много високо в йерархията на военните санове.
Да кажем втория или третия по ранг военачалник
преди да почне това дет му викат селско възстание!!!
Не може да му се отрече обаче това, че временно
спира Златната орда, но реално е пагубен за
Българската държавност като цяло!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ПРАСЬО иде хамериканската сесия.
Кво да правим с тез късите????)