някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Ammmmm,,,,,,,,,,,,,,,,
Тва требе да е некъф много
УГОЕН ХОМЯК дето прилича
чак на ПРАСИ!!!!! Може да е
РУПАЛ цяло лято ГМО ЦАРЕВИЦА!!!
ДАВАИ ДОЛАРЕ!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
драгата (09-10-2013)
REDA, ВЪН ОТ ТЕМАТА !!!.....ядоса жиуотните и сега ще бъдеш наапан
![]()
Индексите:
Японските са доста нагоре и гледат много надоле.
ДАУ след снощния погром е леуко надоле и гледа нагоре.
ДАКС е на текущ и върви нагоре.
РЕДА вижда основания за неколко аспекта в
текущата обстановка. Първо би требело пазара да
е в ГНЯСАВА РЕЙДЖОВИЦА до решението на FOMC.
Обаче както знаете слух може да ДОЛЕТИ отвсякъде
да настъпи най-вече за ЖИУОТНИТЕ пълно РАЗКЕКЕРЧАНЕ
и разните му КУЧАЦИ и ХОМЯЦИ да се скитат гладни
в полето, а ЗИМА идва!!!!
СВИРЕПАТА подкрепата е зоната 1,3563-1,3557
с цел зоната 1,3545-1,3538 под която има много
и дебели стопове на ТЕЛЕТАТА и има вероятност
за бързо ускорение до зоната 1,3481-1,3462, което
се явявя ИДЕИНА ЗОНА.
ЖЕЛЯЗНАТА съпротивата с нарастваща сила е в зоната
1,3597-1,3607 за атака на зоната 1,3629-1,3646
и там ще се реши дали да се обират стопове в зоната
около 1,3666 , което се явявя ИДЕИНА ЗОНА.
Това е!!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
РЕДА, тия дни или другата седмица, може да си взема почивка и да не навестявам форума. Така, че ако не видиш изобразяване, да знаеш, че е от това![]()
Nasko чадо,
ти като ХОРА няма ли да подкрепиш
РЕДА да си остане в темата, че той
е тук единственно за да прави
ПРОЦЕДИРАНЕТО????)
)
ДАВАИ ДОЛАРЕ!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
АДЕ ДОЛАРЕ бой бой по темето на телето...............
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
REDA (09-10-2013)
Oleg (09-10-2013)
драгата (09-10-2013)