Първата седмица ще има пак 400-500-600 пипа насочено движение. То затуй йената е сладка, че като я хванеш и после си все на плюсова територия, че и добавките.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
dobyr den
една молбъ към тук пишещите
е/и
решил съм да и вляза натоварен,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
даите някъкви виждания за посока за ДНЕС ОТ ТОЗИ МОМЕНТ
ЩЕ СА МИ МНОГО ЦЕННИ ЗА ВЗИМАНЕ НА РЕШЕНИЕТО.............................![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Що трябва точно днес да го направиш. Има стабилни цели надолу, далече е от стопове. Дай и малко време да се позиционира, че днес ще си на проветриво много.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
alf (08-08-2013)
оня ден като ти казах да се позиционираш правилно ти кво направи? - засстана отсреща срещу движението
.................................................. ...................
не знам Алфонсо,днес не съм в кондиция
----------
ей ти картинка да се ориентираш от къде да застанеш
.................................................. ....................................
![]()
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
alf (08-08-2013)
Кльомбе, ко стана с късата в еврото? Пазиш ли я?
.................................................. ..
П.П.
Кльомбе, на долната ти картинка евро йена е занагоре, а не за надолу.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И коя стрелка да гледаме сега? Червената или синята?
--------------------------------------------------------------------------------
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
свещите какви са? космите им къде са?
ха ориентирай се де.................
нале си трейдър
.................................................. .......
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви