Хепи, кестените съдържат 42г/100г продукт, въглехидрати. На белтъчини са бедни определено, но на въглехидрати са богатиедва ли хората, които практикуват НЕяденето или поне, ограниченото ядене, ще бият барабанза да можеш да го правиш, ти трябва смирение, а то не се връзва с факта, да тръбиш и да доказваш на някого нещо
Аз познавам един такъв човек, тук в БГ, кара си човека на варени кестени, салатка от глухарчета и разни такива, тренира бойни изкуства, източни практики от типа на медитация и контрол на енергията и т.н. Но говори за това, само ако попиташ нещо или ако трябва в разговор да даде пример.
![]()
![]()
И защо му е на един нормален мъж, въобще да прави такова нещо ?
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (27-09-2013)
Темичката за яденето все е някой го прави.
Тук във форумното пространство, мнозинството май живее на бира и други алкохоли, салатка съответно, а най-готвеното ядене е пилешки пържоли.
Други кат мен увредени от работен режим живеем на една вечеря щото трябва се яде.
То и Дизелчето в мойта категория като го слушам колко кафета пие.
А пък кога бях млада пък въобще не се интересувах от ядене, сега съм на проблясъци
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (27-09-2013)
Светлината е нужна, но тя не е градивен материал. Храната е.
Все едно да строиш къща, без строителни материали![]()
Можеш ли ? Нали има енергия![]()
Бе това нали уж сте големи, зрели хора![]()
не се прави, че много знаЙш - какво значение има, какво съдържат кестените. Важното е, че не консумира месо, пържено, печено, количеството е малко, дори нищожно, а като го видиш, и фицката ще му завиди на телосложението.- то освен мускул, друго няма по него
НО! има едно голямо НО- издържа се от самостоятелен бизнес - при него отсъстват доста външни дразнители
![]()
Безплатен обяд няма!
Щото сме големи,зрели хора не живеем, за да ядем, както и не приемаме всичко казано за чиста монета, едни стават скептици спрямо всичко, втори носталгично към младостта приемат да правят каквото е модерно, а трети правят какво им е кеф спрямо техния комфорт, та ако ще да е ядене на кестени.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Happy68 (27-09-2013)
Е то си има и вегетарианци културисти. Може и без свинско. Но това не означава, че не компенсира с друго.не се прави, че много знаЙш - какво значение има, какво съдържат кестените. Важното е, че не консумира месо, пържено, печено, количеството е малко, дори нищожно, а като го видиш, и фицката ще му завиди на телосложението.- то освен мускул, друго няма по него
НО! има едно голямо НО- издържа се от самостоятелен бизнес - при него отсъстват доста външни дразнители
В това не съм убеден. За теб може да не се отнася, за мен също, но за повечето храната е смисъла на живота![]()
има доказателства че светлината е както вълна.....така и частица....логично е тези частици да са енергийно заредени....ако организма се е адаптирал по някакъв начин да усвоява енергията от тези частици.....май фотони се наричаха..........има лаишка обосновка че това е възможно....аз също косвено познавам такъв човек.....намира се в село БАНЯ....има специфично устроен дом....баща му на 80 годин също практикува това.....
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
има доказателства че светлината е както вълна.....така и частица....логично е тези частици да са енергийно заредени....ако организма се е адаптирал по някакъв начин да усвоява енергията от тези частици.....май фотони се наричаха..........има лаишка обосновка че това е възможно....аз също косвено познавам такъв човек.....намира се в село БАНЯ....има специфично устроен дом....баща му на 80 годин също практикува това.....
Да бе, един пък твърдеше, че също не яде......после каза, че яде по няколко кренвирша на ден самоТози беше супер убеден, че говори с Бог, даже му се появявал и, че имал специална мисия
![]()
ако смяташ, че 3 бр кестени на ден дават нещо особено ..... но пък "тегленето на слънчева енергия" е в голямо количество. Просто приеми, че има и такива хора и стига си се опъвал като магаре на мост.
Ти какво се моткаш тук, ами не търгуваш петрола![]()
Безплатен обяд няма!