Тече разследване все ощеДай ми факт, че има такива хора, техните изследвания, както и мненията на хората които са ги изследвали. Но истински лекари и учени. Аз такива не съм видял.
Един стар познат ми развиваше теории, за някакъв си йога, който живеел в пещери и бил на 400години, но никой не го бил виждалЕ как тогава, се знае, че е на 400години и че живее, след като никой не го е виждал ?
За повече инфо :
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (27-09-2013)
Вероятно не си виждал, но ще ти дам пример, който лично аз съм виждал и правил.и аз имам един авер с подобна теория....в природата прайд ЛЪОВЕ.....гони стадо антилопи.....хваща болните....старите и недъгави такива....от антилопите остават само най силните......алкохола убивал нервните клетки....по същата тази логика ще убива най старите и недъгави такива....съответно ще остават онези нервни клетки които са най силни...което ще рече че алкохола е полезен....![]()
![]()
Прясна кръв в епруветка. Слагаш епруветката на светлина като от другият и край поставяш тънка жичка. И така жичката не я виждаш. Слагаш малко етанол и познай какво става. Жичката се появява до около минута. Клетките са унищожениНяма силни, няма слаби, всичко мре.
Това всъщност беше една от причините които ме отдалечи от алкохола, освен, че не ми харесваше и поначало![]()
Дай пример, кое не се обяснява ? И какво друго има освен материята ?
Ако не съществуваш, тогава няма как да причиняваш промени в околната среда. Съответно същестуваш. Щом говоря с теб и ти ми отговаряш, значи сме истински
Aaaa чакай, щом други хора ни четат и отвръщат, значи сме истински![]()
Tи представяш ли си, ако си някакъв див шизофреник и всичкото ти е фантазияТе това ще е наистина ужасно.
абре Олег.....Вероятно не си виждал, но ще ти дам пример, който лично аз съм виждал и правил.
Прясна кръв в епруветка. Слагаш епруветката на светлина като от другият и край поставяш тънка жичка. И така жичката не я виждаш. Слагаш малко етанол и познай какво става. Жичката се появява до около минута. Клетките са унищожениНяма силни, няма слаби, всичко мре.
Това всъщност беше една от причините които ме отдалечи от алкохола, освен, че не ми харесваше и поначало......обичайно алкохола се поема през устата....не се боцкаме с ракия у вената......
....пък и то там няма нервни клетки...май ?!?.....за всичко останало има Ашитаба
http://medpedia.framar.bg/%D0%B0%D0%...87%D0%BA%D0%BE
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
И червеевата дупка е все още теория. Макар, че космоса корабите редовно така пътуватНо това не означава, че те също са истински и са в космоса
![]()
Kaто бях на около 6 години и гледах Ентърпрайс мислех, че извънземните не са хора.![]()
Олег, просто прочети. Не сме тук, за да ти отваряме очите. Няма как да ти променя нагласата, без да си послужа с приоми, които биха били агресивни спрямо теб от най- обща морална гледна точка и унизителни за мен. Искаш факти - ако си чел внимателно, трябва да си разбрал, че факти няма или поне не такива, каквито на теб и на науката ви се иска. Аз пък искам нещо далеч по- лесно от теб - вместо да ме караш да прилагам усилие (като форма на насилие), за да ти покажа нещо и в същото време насилие с/у себе си, за да ти го предам разбираемо, защо просто не провериш сам за себе си? Тоя разговор за мен е празен и става все по- празен, ако трябва да те убеждавам в нещо. Твоето невежество и нежелание да потърсиш информация, която не съответства на мирогледа ти, не са моя грижа. Разбираш?
Отделно търсиш и искаш доказателства, които не доказват нищо и са абсурдни сами по себе си.Какво ще доказваме, без да можем да го докажем? Ако целта е умствената гимнастика, то, повярвай ми, има предизвикателства, които ме провокират много повече, отколкото да се надприказваме.
Самият факт, че ти отнема м/у 15 и 30 сек да нацвъкаш даден пост, е показателен за това колко умствено усилие влагаш. Или си ултра-гениален или просто си чешеш езика с нещо, което определено нямаш намерение дори да опиташ да разбереш...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мда...щот ше е трудно да вкараме мезетоабре Олег...........обичайно алкохола се поема през устата....не се боцкаме с ракия у вената......
....пък и то там няма нервни клетки...май ?!?.....за всичко останало има Ашитаба
http://medpedia.framar.bg/%D0%B0%D0%...87%D0%BA%D0%BE
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
JaY_Z (27-09-2013)
Накратко reload искаше да ти каже, че мисленето ти се спъва от когнитивни деформации, както и не можеш да излезеш от преобладаващата догматичната предпоставка, че всичко е рационално и логично.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Бе СОВИТЕ не са това което СА!!!!!!!
Изключително ползезно за всеки тука
е да знае какво значи ЕФЕКТА на вратовръзката!!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Олег, просто прочети. Не сме тук, за да ти отваряме очите. Няма как да ти променя нагласата, без да си послужа с приоми, които биха били агресивни спрямо теб от най- обща морална гледна точка и унизителни за мен. Искаш факти - ако си чел внимателно, трябва да си разбрал, че факти няма или поне не такива, каквито на теб и на науката ви се иска. Аз пък искам нещо далеч по- лесно от теб - вместо да ме караш да прилагам усилие (като форма на насилие), за да ти покажа нещо и в същото време насилие с/у себе си, за да ти го предам разбираемо, защо просто не провериш сам за себе си? Тоя разговор за мен е празен и става все по- празен, ако трябва да те убеждавам в нещо. Твоето невежество и нежелание да потърсиш информация, която не съответства на мирогледа ти, не са моя грижа. Разбираш?
Разбирам, да. И аз същото го твърдя.Пълни глупости са.
Ако не можеш да докажеш нещо и това нещо няма логика, то не може да съществува. Това не го ли разбираш ? Всичко има причинно следствена връзка
Повече трябва да са. Даже ходих да си правя да ям и ядох![]()