ако желаеш може да се обзаложим за нещо смислено.....да звънкам и да намеря координатите на тези хора и да си отделим по седмица-две да погостуваме там.....за да се убедим лично....възможно ли е или не......![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Ако бях на 5-6 години, може би щях да повярвам и ако някой ми каже, че може да диша под вода, като риба.
Слънчевата енергия е важна много, но не приемаш ли структурен материал, просто ще си умреш. Това е.
Преди имах един учител. Той пък гладуваше по 20 дена в годината, за да можело по-силните клетки да унищожели по-слабитеПосле се захранвал със зеле.
Вместо просто да започне да спортува и да яде балансирано.
Е хубаво де, откъде идват тогава въглеводородите ? Откъде ще се образува АТФ ? Какво ще се разгражда при цикъла на Кребс ?
В много голяма заблуда си, колега - аз не се опитвам да те убеждавам, ни най.малко. Просто давам информация за размисъл.Ако бях на 5-6 години, може би щях да повярвам и ако някой ми каже, че може да диша под вода, като риба.
Слънчевата енергия е важна много, но не приемаш ли структурен материал, просто ще си умреш. Това е.
Преди имах един учител. Той пък гладуваше по 20 дена в годината, за да можело по-силните клетки да унищожели по-слабитеПосле се захранвал със зеле.
Вместо просто да започне да спортува и да яде балансирано.
Е хубаво де, откъде идват тогава въглеводородите ? Откъде ще се образува АТФ ? Какво ще се разгражда при цикъла на Кребс ?
Безплатен обяд няма!
И без да се обзалагам не желая. Предпочитам да говоря с разумни хора. Все пак биология съм учил....че и биохимия....не може да се обори установен факт. Това не е допускане, а ФАКТ.
Това ли му беше на Еврото??????
Мнения от всички, че днеска залитате
от ПУКНИЦА до ЕКЗОТЕРИЗЪМ!!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (27-09-2013)
и аз имам един авер с подобна теория....в природата прайд ЛЪОВЕ.....гони стадо антилопи.....хваща болните....старите и недъгави такива....от антилопите остават само най силните......алкохола убивал нервните клетки....по същата тази логика ще убива най старите и недъгави такива....съответно ще остават онези нервни клетки които са най силни...което ще рече че алкохола е полезен....![]()
![]()
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Тук променяш темата! Изобщо не е ставало дума за това, дали правя разлика м/у А и Б. Разбирам, че си се изразил неточно, но прочети (пак и пак да повторя), инфо има, стига да имаш желание.
Има хора, които го могат, които го правят, изследвани са и учените са стигнали до извода, че нямат възможност да обяснят факта. Какво очакваш от мен? Без обект на експеримент, без експеримент и тн да ти обясня нещо, което учените не са могли, ако приемем, че изобщо бих се занимавал с подобна алабалистика с предизвестен край?
В случая ставаше дума за това, че отричаш нещо, без да си си направил труда да провериш. Дори и да провериш, пак ще го отричаш, защото не се вместа в представите и разбиранията ти за света, което е жалко. Ако беше се заинтересувал, нямаше да ми поставяш въпроси, на които не бих могъл да ти отговоря по разбираем за теб начин. За доста неща в живота няма материално обяснение.Факт. Това не значи, че не съществуват (всъщност значи точно това, но тая инверсия ще я направим след малко). По- скоро ти (аз, всички ние) не съществуваш и си измислица на собственото си въображение, но това не очаквам да го разбереш.
Какво казва вездесъщата наука - всичко нематериално, което няма енергия съществува само в съзнанието на хората. Логично, солидно, рационално! Нали? НО:
Законите на науката също са нематериални и нямат енергия и следователно не съществуват освен в съзнанието на хората...
Вземи кой да е научен закон. Глупаво би било да предположим, че до откриването му съответното явление не е съществувало, нали? В същото време е не по- малко глупаво да не си зададем въпросът, кога се е появил този закон и винаги ли е съществувал? Нима е седял насред нищото, без маса и енергия и е чакал да бъде "открит"? Ако приемем, че да, което е единственият логичен (но противоречащ на логиката!!!) отговор, то излиза, че едва ли има нещо несъществуващо, а само неоткрити неща, които обаче в голямата си част не съществуват... Тъпо, логиката не ни доведе до никъде... Доказахме, че научните закони не съществуват (ха дай ми поне 1 атрибут на съществуването, който да им е присъщ), а в същото време им позволяваш да управляват и формират живота ти... Искаш несъществуващо доказателство. И да, правя разлика м/у научни понятия. Това не значи, че им се "вързвам".![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дай ми факт, че има такива хора, техните изследвания, както и мненията на хората които са ги изследвали. Но истински лекари и учени. Аз такива не съм видял.
Един стар познат ми развиваше теории, за някакъв си йога, който живеел в пещери и бил на 400години, но никой не го бил виждалЕ как тогава, се знае, че е на 400години и че живее, след като никой не го е виждал ?
![]()