Ми нема как, щот съм се фанал по друг начин си изкарвам ляба и форекса мина в графа хоби. Тва па води до друг стил на търговия, скалпа невъзможен дори с таблета и смартфона.
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
Приятна вечер и от мен![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз ще седна да пия едно уиски - приятна и ползотворна вечер!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
що само еднолюсни едно шише, че дан тЪ мисля
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
аз и без туй шЪ търгувам
ама с моя бонуКс
п,п, nomad, то туй за Чьорнозвездния пазвантин сЪ отнасяше, ама кът ти са пии на тебе и ти си цокни![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Той бонукса ти е голям-почти колкото аватара та става за търговия!![]()