нищо не е тъй както изглежда...![]()
бонуКса претърпя колец и е значително по-малко от написаното![]()
нищо не е тъй както изглежда...![]()
бонуКса претърпя колец и е значително по-малко от написаното![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Шъ си цокна куре за твое здраве и дано повече колци никога да не виждаш!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
а дано... чул тЪ Господ... и Драги... и Бернанке...
наздраве(туй за мезе)
![]()
![]()
Мерси Куре и айде лека че от толкоз приказки пак шъ си легна трезвен!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е ти още ли не си си налял ба
аз почти кило винце гаврътнах вече![]()
1.35222-1.34741.8 пипа моя грешка
ноударен стоп 1.35050=17+
нов вход 1.35085- таргет 1.34740 не е в инстата
някъде из форума съм го писал
Последна редакция от nedko : 26-09-2013 на 19:17 Причина: ...
Късо да упоменем от 18ч от 1.3480 и стоп 1.3509! Давай давай, не се подигравай, имаш пари!!!
ЕвроДеду чакаме вече ааайййййц![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
И тези цифрички не се връзват....... на колко питиета си?
----------
Ай стига, ве.... в 18 курсо беше некъде към 1.35..........................
Като научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
с кое не се връзват- реални позиции с реални цифри с реален акаунт -
-спред1.2
айде лека нощ и успех с дългите![]()