една дълга мушнах от 1.34810 да видим за утре как ше ни въртят пак
давай евроооо
мисля че сигур ше затворим на нивата който отворихме седмицата 1.355000 некъде
и другата седмица Драги и пейролите ше решават накъде ше поемаме за октомври![]()
една дълга мушнах от 1.34810 да видим за утре как ше ни въртят пак
давай евроооо
мисля че сигур ше затворим на нивата който отворихме седмицата 1.355000 некъде
и другата седмица Драги и пейролите ше решават накъде ше поемаме за октомври![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
кажи бонуКс колко си земал уа![]()
да знам горе долу до колко няма да ме изрежат мене
п.п. мож да спамиш неограничено у сичките мойте теми![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
700 долара най-много за един месец миналата година
тази година около 200 на месец превеждат, кът имам натрупан за няколко месеца 1800 долара и съм се откачил от август да не ми превеждат повече, с тях си действам доволно
да не бъдем прекалено алчни да не стане![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (26-09-2013)
за тоз месец ако ми го преведат... вече няма да си шапмион
п.п. що си се откачилтуй нема никакъв смисъл според мен
![]()
Хахаха.. е как така, "ако ми го преведат"? Няма ли 100% да ти го преведат?
----------
Аз д сега не съм получавал, има ли някакви особености или всеки месец си се превежда?
ше ти ги преведат що да не ти
ми така прецених, да си пиша докът чакам позиции и да се направя на важна акула
----------
няма само си вкарай сметката в профила и ше си ги получиш
няма особености, превеждат ти ги, печелиш и си теглиш печалби и тва е![]()
да не тъ е срам от бонуКса ва![]()
демек че кът просия изглежда![]()
![]()
прай се на луд няколко дена преди да ги преведат ще си закачи сметка.....![]()
![]()
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Между всичкото луд тука , кой в момента е лудия.....................
тъй ставаи все пак - на първо време що требе да я откача... туй не е човешко
нито жиУотинско предполагамто и за човешкото само предполагам де
![]()