Олег, в момента джавари и дот нет.
Мога да ти кажа заплатие от до на всеки тип програмист, ако те интересува. Не се занимавам активно, но все пак съм наясно с основната информация във фирмата.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Aз затова в следващото мнение го питах какви точно програмисти му трябват, какви езици да знаят, какво ще правят.
Тогиз и аз искам да съм стажант-хомеворкер за 1500 лв месечно.Отпуск неща!!!!Владея микрософт ворд 1997.
![]()
Фибо....мибо....грънци
Точно и ние сме на същата теза. Баси 1500 лева за някой на 23 са си цифра пари, след 5 години ще може вече да иска 5 нагоре или да си направи фирма сам.
Има в момента 2 израелски фирми, които са узурпирали пазара на работна ръка и изсмукват всичко качествено с много големи заплати. Създадоха баси високата база в мисленето на младежите. Но все пак се борят 4 човека за едно място, значи има и земни хора.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Ето защо и се развиват. Хората са наясно, че за качествена работа, трябва да се плаща повечеТочно и ние сме на същата теза. Баси 1500 лева за някой на 23 са си цифра пари, след 5 години ще може вече да иска 5 нагоре или да си направи фирма сам.
Има в момента 2 израелски фирми, които са узурпирали пазара на работна ръка и изсмукват всичко качествено с много големи заплати. Създадоха баси високата база в мисленето на младежите. Но все пак се борят 4 човека за едно място, значи има и земни хора.
Бях веднъж на едно интервю преди години. Не беше програмиране, за хостинг ставаше въпрос. Там интервюиращият ме пита какви пари искам, като целта беше да разбере дали ще съм доволен, защото ако съм доволен ще си върша работата както трябва и няма да мисля за глупости.
Сега, че в бг на повечето длъжности заплащането е мизерно, няма значение. Програмирането е специфичен труд и се работи от квалифицирана работна ръка. А за такава трябва да се заплаща.
Точно и ние сме на същата теза. Баси 1500 лева за някой на 23 са си цифра пари, след 5 години ще може вече да иска 5 нагоре или да си направи фирма сам.
За тук ли търсят персонал, или за навън![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
GGBG (13-09-2013)
Абса, нали все пак не им връзваш мъдете за работния стол и да стоят по 24 часа в офиса. По мое мнение (непретендиращо за висша компетентност), заплатата, която предлагаш за хора без особен стаж, но с желание да се обучават и развиват си е добра. Пък ако не им стига, да си доработват нещо частмак. (не може да искаш 5к, с 8ч работен ден, в 3 от които да пиеш кафе и пафкаш цигарки. Почти не съм видял компютърджия да не жули кафе и фасове!!!) Имам приятели, не толкова големи хакери, които правят точно това. УСПЕХ и да попаднеш на качествени хора![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
D-12, евала ти правя за мотото, което имаш.................................................. .........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (13-09-2013)