Ам кои сме нии да спираме прогресадобро утро!!!
какво мислите за twerking-a
http://www.youtube.com/watch?v=xGB9MRqAIwo
е понякога и фалове стават......![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=CddMD3QqTFs
и за дамите да внимават с машата......
http://www.youtube.com/watch?v=LdVuSvZOqXM
А и кат не пречи на работата --- само да се спазват основни правила за безопасност)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е те тва не го разбирам
Тая дет си гори косата са я гледали 31.5М гледания
По 1 цент .... басимамата
Фриик шоу рулира)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (30-11-2013)
Не си само ти. Простотията в хората е огромна.
Има един идиот, които прави бомбок в кухнята и също има супер много абонати и гледания. Аз не можах да го изтрая.
фицката (30-11-2013)
Баси при Сашо имаше един поп и за пореден път се убедих какви долни и продажни псета са църковните служителиПа ходете да палите свещи и да се кръщавате и да се венчавате..... та да им пълните джобовете
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
GGBG (30-11-2013), Nasko (30-11-2013), Emil Enchev (30-11-2013)
аз съм атеист, не вервам на никой за нищо
само в акулите вярвам , че са там и ни дебнат ама ше си мечтаят за моя стоп![]()
фицката (30-11-2013)
фицката (30-11-2013)
Джиджи хората вярват в някаква сила...било Бог,било Дявол.....ако трябва да вярвам в нещо според стереотипа, то ще е в Дявола. Бог държи всички люде бедни и изисква сляпо подчинение до края на живота им, заради което им обещава да ги прати в рая след смърта им. Е Дявола е готов да ти даде всичко в материалният свят, ако му обещаеш душата си след смърта
Аз съм на 100% съгласен на договор с Дявола
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
GGBG (30-11-2013)
Репортажа на Господарите с монаха-педал в Троянския манастир гледа ли го ?
Ицето е при Сашо сега.
Последна редакция от Emil Enchev : 30-11-2013 на 19:00
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
фицката (30-11-2013)