Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На 1500 не започват ли ? Имам познат който стартовата му беше над 1000 като започна преди години. После взимаше над 2000. Сега не го знам вече.
Нещо некоректно ми изглежда. Освен ако търсиш някои студенти които още не са наясно с нещата.![]()
Коректно е бре МАЕСТРО Олег!!!
Стартова заплата от 1500 лефа не е малка за територията,
че е поне два пъти по-висока от реалната средна!!!)
Пък и ще научат занаят като поработят 1-2 годинки!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Те студентите ако разчитат да се научат да програмират в университета .. гладни ще останат ..
програмистите се самоубучават вкъщи и вярно , че търсят доста високи заплати , но има за какво да претендират
При програмистите заплащането е различно. Те са по платени от останалите по подразбиране.![]()
Реде, за добри програмисти не е нещо особено, ама има и нещо друго, Абса каза, че три месеце не мой да го използва как си требе, че трябва да го учи, та май си е баш на място.
Който не иска да плаща, да си го направи сам
Трябва да разуча какви са заплатите сега и после ще обадя
Може абсата и да е прав, но силно ме съмнява.
Абсе, какви точно програмисти ти трябват ? На какви езици ?
Добрите вземат по 4000 нагоре, говоря такива, които имат знанието и опита да свършат работа при задание. Но започват да се мръщят на всякакъв натиск.
Лятото изгонихме човек, който уж щеше да е хоумуъркър, имахме много важно предаване и трябваше съпорт в конкретни часове, той го знаеше и въпреки това, измислил някаква глупост, че нямал ток. В същия момент, аз го заварвам в бийч бара на Каваци.
Сега сме предприели тактиката, вземат се младежи, студенти последна година, с някакви знания, 3 месеца яко учене с цифра скъпи курсове, големи неустийки в договора ако напуснат след това и се надяваме да не наблягат на кодекса на труда много и 2-3 години да поработят с леки вдигания на заплатите.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
GGBG чадо,
РЕДА не е споменал добри програмисти!!!
Тука става дума за стартова заплата на младежи
дето са в начално ниво и знаят това онова и
имат любов към компютрите.
Нещо като стажанти на 1500 лефа!!!!![]()
Олег и да разучаваш ква е файдата, той си е направил сметката за тая работа която ще му вършат какви пари е готов да плаща.На мен също ми се виждат малко 1500, ама не знаем точно за какво работа става въпрос
![]()