В момента наблюдавам "световният" грабеж и се чудя как има хора още които да се връзват на лъжи ....
Франция публикува -33 МИЛИАРДА с което общя става 64 милярда /само за Франция като не роя Гърция , Испания , португалия .... /бюджетен дефицит а еврото се задържа на позиции от 1.4620 ?
И продължава да расте спрямо долара който е супер "напомпан" с наливане на средства, постоянно валутните са в зоната на свръх предлагането или казано на кратко мега спекулата и има рейд само защото някакви нищожни фондове купуват евро ...
Е ако руската мафия не пере пари здраве му кажи !
Пълен провал за Френското управление на световните финансови институции...
МАФИЯ !
Само малко време му трява на човек за да види какво е мега мафията за която не се пише и по един Арсен Люпенски тертип изсмуква паричките и препира на световната престъпност.
Никаква логика няма пак днес еврото да е на високи позиции нито новините нито графиката нито индикаторите показват това ! - пълна лъжа .
После защо някакъв тъп талибанин се бил шибнал в световния тъговски център ...
Сега ако златото не го "отнесе" или не стане евтино до толкова , че отнесе цялата световна криза , което е редно щом там си търсят спасение за парите "инвеститорите" то световна икономика няма!- действащите институции са не легитимни и нео мафиотски !
Доживотен затвор е направо като милост за такива хора ...
Една проста равносметка ако производителноста в евро зоната е що годе паралелна с американската /а то само за ултра-тъпи не е така/ то реално би било валутите да са в съотношение 1 към 1 плюс данъците, тоест ако в еропа се плаща 20% ДДС то логичния курс е 1.20 долара за евро . А сега при супер гадни финансови новини фалити и мега дефицити еврото е с 20% по-скъпо от монетарно образуваща логика ...
Ако аз работя за 1000 лв. то държавата ми взима 35% данък отделно върху всички стоки и услуги плащам 20% ДДС = 55% и както си сметнах спекулата която превишава 20% стават 75% и на това ако съм честен трябва да прибавя 5% загуби по лихви и такси, мита ... реално излиза че за 1000лв. заплата които трябва да получа ,аз мога да изхарча само 200лв. реален ДЕНАР или стойност на остатъчната сума ...
Е тези хора минаха абсолютно всички граници познати от революции и други мега глупости !!!!
Наистина съм се родил с най-тъпото поколение населявало земята ...
А за златото логиката сочи че трябва да стане равно на стойността на скрап метала или 400лв. за тонкоето е повече от абсурдно .
Или тази финасова криза показа , че АБСОЛЮТНО всички мажат . лъжат и крадат с нов маниер.
Естествено полицаите и други институции са твърде тъпи за да засечат такова престъпление /което допълнително "увисва" на монетарната стойност/...
Излиза , че съм печеливш само ако не слушам индикатори, новини, анализи ... а успея да прогнозирам кои колко пари ще препере и кога ...