plovcity, честито.добре си го хванал.сега очаквам да се засилят биковете,и да подгони 1.4340
plovcity, честито.добре си го хванал.сега очаквам да се засилят биковете,и да подгони 1.4340
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
а такааааа, пийнахме една биричка, сега да видим......
дълга от 1.4235
стоп 1.4225
а да видим чичо Сам какви ги е намислил
стоп на 4238 да подсигурим зеленкото
15:09
стоп 1.4245
+10
15:12
стоп 1.4255
+20 пипса
наближава сериозна съпротива, всеки момент може да тръгне надолу, затова - плътен стоп
15:22
стоп 1.4265
15:25
стоп 1.4275
+40
15:28
стоп 1.4285
+50 пипса
готово, бутна ми стопа, общо 140 пипса за днес , доволно
ако има мечоци, май сега е момента да се включват
аз се настанявам в ложата
ето я седмичната ситуация
като нищо може да се върне към 1.4160
Последна редакция от privelege : 27-05-2011 на 19:25
днеска съм он файър. Имам 3 позиции на + и 1 стоп на 10 пипса. Като тея на + са 2 на по 30 пипса и една на 53.
много добре.
само че вчера се ядосах на пазара(колко тъп мога да съм) и имах къса с огромен стоп(много тъп). та познайте какво и се случи на късата..
това щото обяснявах на пловсити как може да прай така![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
айде нова дълга с минимална сума от 4244
стоп 4225
на М5 опита да пробие неуспешно 50-периодната МА, та може би пак нагоре, ама за всеки случай с малка сумичка
айде нов стоп на 4255
+11 пипа
май избързах с местенето на стопа, бутна ги, сега пак
не съм избързал, точно навреме съм си прибрал 10-те пипса
18:38
хайде дълга от 1.4270
стоп 4245
18:47
нов стоп 1.4285
+15
18:55
нов стоп 1.4290
+20
19:00
бутна ме
и нови +20 пипса към сметката
май вече наближавам +200 пипса за деня![]()
Последна редакция от privelege : 27-05-2011 на 20:04
ей това е хубав ден за нас съфорумци. и аз съм на около +200. добавих преди час още 20 пипса към бройката.
И си купих нов стол. Лудница е .... има и дефект и го набарах с отстъпка ,, аххахах..
хубав ден.
stanislavnba,
ай честито и от мен
greedforsuccess
какво бавят, бре... не съм забелязал такова нещо в реалната сметка
19:43
хайде, последна сделка - дълга от 1.4288
стоп 1.4265
Последна редакция от plovcity : 27-05-2011 на 18:55
Moже при мен да е проблема тогава, но ми бавеше по 0.6-1.4 секунди. Направих към 5 сделки с различни обеми и не ми хареса въобще. Може и демото да не става и да се различава от реала.
greedforsuccess, да не е от нета ти?
20:18
ако не беше петък 8 часа вечерта, ей сега щях да вложа всичко - ва банк
пуснал съм една дълга от 4288 с минимална сумичка, заради спорта..... ама каквото и да стане, не ми пука
20 пипса от тази сума е все едно 2 пипса от сумата, с която обикновено влизам
Последна редакция от privelege : 27-05-2011 на 20:06 Причина: 2bl posting
Къса от 1.4270 днес пазара добре се е движела аз не бях пред компютъра.
Срив при предстоящите продажби на съществуващи домове
Предстоящите продажби на съществуващи домове са се сринали през април в доста по-голяма степен от очакваната. Така индексът, който ги отчита се е понижил с 11.6% до 81.9 пункта. Участниците на пазара прогнозираха спад от 0.9%. На годишна база показателят се е спаднал с 26.5%. Този период съвпада с времето, когато бе прекратена помощта за купувачи на жилища. Стойността за март бе ревизирана низходящо до 3.5% от 5.1%.
Продажбата се смята за предварителна, когато договорът е бил подписан, но транзакцията не е била приключена. Предстоящите продажби обикновено приключват един или два месеца след подписването на договора.
Анализатори от NAR (National Association of Realtors) заявяват, че пазарът на жилища най-вероятно е бил повлиян негативно от по-високите цени на петрола през април, тежките климатични условия и скока в безработицата.
Източник: Trader.bg
При такива новини не преодоля 1.4300 време му е да пада !