Именно толкова време се убедих че имат кардинално значение доста често .
При новини за инфлация или задълбочаваща се рецесия до сега прошка няма!
Именно толкова време се убедих че имат кардинално значение доста често .
При новини за инфлация или задълбочаваща се рецесия до сега прошка няма!
army dad
Май наистина се оформя надолу.Нещо моите любими средни не ме долюбват нещо.добре че не добавих на дългата.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Caesar,
новините казват какво ВЕЧЕ се е случило на финансовия пазар, а не какво ЩЕ се случи, нима не разбираш???
hanuman
лъвът се готви за скок, гледай след малко какво става..... аз пуснах дълга от 1.4244 и стоп на 1.4225
цел - някъде към 1.4400
айдееееее..... отпътува...... ама надолу![]()
Последна редакция от plovcity : 18-05-2011 на 13:39
Зависи от новините. Биват различни видове. Примерно за безработицата, къщите, продаважбата на нови автомобили, петролни запаси и т.н. са едно. Решенията на ФЕД, ЕЦБ, АЦБ и т.н. са друг тип. И те принципно са вече случили се неща, но не винаги и често се чакат да се оповестят дадени решения и тогава виждаме по графиката как се появяват резки барове в двете посоки.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Инфлацията и рецесията нямат нищо общо с финансовия пазар освен да плашат инвеститорите !Caesar,
новините казват какво ВЕЧЕ се е случило на финансовия пазар, а не какво ЩЕ се случи, нима не разбираш???
hanuman
лъвът се готви за скок, гледай след малко какво става..... аз пуснах дълга от 1.4244 и стоп на 1.4225
цел - някъде към 1.4400
айдееееее..... отпътува...... ама надолу
А другите индекси като ,промишлено производство, потребителско доверие, начално жилищно строителство и т.н. - говорят за стабилност или ръст в икономиката което кара инвеститорите да са по активни .
Къса от 1.4236 ... предната дълга затворих на загуба.
army dad
аз съм бичи настроен, но се ослушвам за сигнал кога ще свърши корекцията на мечоците
иначе за деня като цяло за сега съм предоволен
14:53
дълга от 1.4229
стоп 4220
14:58
нов стоп 4232 и си имаме зелено стопче![]()
Последна редакция от plovcity : 18-05-2011 на 13:58
Наближава часът на истината,сега да видим кой накъде ще скочи.
17:30 запаси от петрол за сащ друго интересно което да окаже влияние на пазара няма ...
една къса отворих от 1.4223 ... пак без стопове
в 21:00 има протокол от срещата на fomc добре е да се разбере какво съдържа.
army dad
ето я картинката според мен
http://prikachi.com/images/793/3353793q.png
тренда е възходящ, но е възможна корекция до 1.4190
ако можете да издържите на такъв стоп, пускайте дълги![]()