На златю май бая народ има, че едни хубави свещички по 8 долара.
На златю май бая народ има, че едни хубави свещички по 8 долара.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Как сте банда, скъсявате ли, много е вероятно скоро да не видим бичи ден
![]()
Дано си прав, защото съм си накупил малко доларчета и чакам, прозявайки се, гущера да набере силици
СУПЕР - тръгнали новите серии на BREAKING BAD, само че аз не трая да ги гледам по епизод на седмица и ще изчакам чинно да завърши сезона (а може би и самия сериал, защото обявиха, че щял да бъде уж последен сезон!!!)![]()
Последна редакция от D-12 : 12-08-2013 на 16:20
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
D-12 (12-08-2013)
Ще си изчакаме ден, два, три, колкото му е необходимо
В неделя бях на пикник в един ботанически парк до Варна. Под дърво на дебела сянка, излегнат до жена ми и малчугана тичаше и си играеше с разни цветчета, шишарки и каквото намери. Така мога да живея и трейдвам докато изчезне вселената в някоя черна дупка, последва нов голям взрив и пак започваме отначало![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Мара, спекулантини
Къртите ли стинки, къртите ли?
Язе веке удължих от 1.3293, па кот стане.
Хехе, за успешната търговия се изисква и добра почивкаЩе си изчакаме ден, два, три, колкото му е необходимо
В неделя бях на пикник в един ботанически парк до Варна. Под дърво на дебела сянка, излегнат до жена ми и малчугана тичаше и си играеше с разни цветчета, шишарки и каквото намери. Така мога да живея и трейдвам докато изчезне вселената в някоя черна дупка, последва нов голям взрив и пак започваме отначало![]()
ихаааааа..... кви шишове прай по 2-3 пипаааа...........
.................................................. .................................
Днес ще е така, утре започва истинската търговия, но двойката определено е на ключово място в момента .