Oleg, тоя стоп наистина ли е там, или си го сложил за малко и ни ебаваш![]()
Oleg, тоя стоп наистина ли е там, или си го сложил за малко и ни ебаваш![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз пуснах малко къси от 1,3297... то не се издържа веке без позиция........
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Там е що
Но то докато иде до там, има други механики които се задействат![]()
Реално стопа е колко на дизела, но досега не се е случвало да го стигне
Главната идея е да се печели без значение от момента на вход и изход![]()
Точно на пробива на флагчето за тест на върха си скъсил..........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg,много хубаво... а иначе днес все ми показват М30, трябва да изясня защо все ми показват М30.
Бомбе, аз също имам особен подход към дехидратацията.![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Аха, светия граал![]()
тэгтфвнггйъжтэгнфтвтнжтъг нфтвтжъэгн
Предстоят интересни новини за хамериката. Някой има ли виждане, на къде ще хваща долара?
Спорез чен ще го вее южния вятър. А сега големите акули го изтласкват на север. Че да си осигурят ликвидност!?!?
Да бе, взех да минавам от страната на математицитеОстава ми да започна да се интересувам и как се пишат експерти за да мога да си проверявам бързо идеите, че сега всичко го правя ръчно и много време отнема
GGBG няма по-сладки пари от тези за които не си работил![]()
само инфлацията е важна.. всичкото друго камуфлаж:
+0,1 и отиваме на 1,3333
+0,2 и се връщаме на 1,3280
....молбите ще са същите....