Трябваше да изкараш още две и щеше да си точно на време за работа![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
къси затворени на 1,3280.. само 16 пипа са, но като за понеделник е доста добре.. поне за мен..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
D-12 (12-08-2013)
Добре е, но тия дни гледането е повече от пълненето, много умряла работа
Почивката е много важно нещо и не бива да се пренебрегва, даже и бог след като създал света за шест дни, на седмия си взел почивка![]()
Завардил съм го да купувам гущери срещу шоколади, т.е. да отиграя късото на евродолар, но през швейцарския франк. Остават още 12-13 минутки, да видим дали сигнала ще излезе читав![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
kozoderski (12-08-2013)
това евро хептем умря.. и заедно с него и форума също..................
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."