“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
MAMYTA (01-08-2013)
И аз в дългото скочих...................................... .............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
До момента не виждам пробив на дъното от вчера
Това ми дава надежда утре да съм агресивен с дълги......................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
втора атака надолу ... ай да видим дали ми е як гърба. явно Ели яко опъва шортите отгоре![]()
![]()
![]()
стопа все още на 1307
Happy68,
ако щеш вярвай - ама тая седмица още нищо по-сериозно не съм хапвал(не заради форекса разбира се)
Happy68 (01-08-2013)
Последна редакция от Eli2356 : 01-08-2013 на 19:02
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Eli2356,
дълги от вчера , дълги от днес... и много дълги от утре нататък
1300 - през кривия ми макарон само![]()
![]()
![]()
Казах ти - като искаш дълги гледай кое е по-слабо: евро или долар и отиваш там да си пускаш дългитемакар че като гледам и на двете места прилично си пада последните месеци. Само съжалявам че не го търгувам на еврото - там си пада по-хубаво и прави по-изчистени движения като че ли, мисля вече даже там да ходя, че много ми шикалкави тоя долар напоследък и само ми вади нервите.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
ай ся - пак нови глупости вкарваш в главите на аудиторията ... що не им каза че еврото пада спрямо долара и да не ги заблуждаваш толкова грозно ...Казах ти - като искаш дълги гледай кое е по-слабо: евро или долар и отиваш там да си пускаш дългитемакар че като гледам и на двете места прилично си пада последните месеци. Само съжалявам че не го търгувам на еврото - там си пада по-хубаво и прави по-изчистени движения като че ли, мисля вече даже там да ходя, че много ми шикалкави тоя долар напоследък.
то си е за теб/тях
Powerball Lottery Jackpot Rises To $290 Million -> честито на НЕпечалившите от вчера![]()
Ми то за какво мислиш няма печеливши вчера, за да им изпишат вежди после, вместо да им избодат очи - вместо 250, ще спечелим $290 млн
Ми тъй де, нали цената на златото била една и съща, само курса на долара се променял. Ма като гледам то и спрямо еврото си пада... Но може да се спечели някоя и друга пара от силата на едното или другото в зависимист какво ти трябва - по-евтино или по-скъпо злато.
Съжаления за ударените стопове, ако има вече такива.
----------
Който си мисли, че тоя месец няма да слезем поне до 1283 много се лъже. А най-вероятно и до 1244. Разбира се след порядъчно количество шматкане.
Пп: То и в най-добрите времена за златото - възхода му миналите години не виждам просто ей така изстрелване нагоре без хубава корекция. Справка - месечна графика. Още повече след такъв стабилен спад съвсем невъзможно да мине без едно хубаво падане надолу първо и АКО ще продължава нагоре - след това прав му път. (макар че мен лично малко ми е под съмнение продължението нагоре, ще видим.... )
Последна редакция от Eli2356 : 01-08-2013 на 19:48