И аз съм за дълги от това ниво.......но няма да са много силни
И аз съм за дълги от това ниво.......но няма да са много силни
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
здравейтеЕй ви набързо едни етикети на вълновите разбирачи.
http://charts.mql5.com/1/996/gold-w1...markets-as.png[COLOR="Silver"]
аз по тази графика искам да попитам нещо - тази червената единичка - къде са й 5-те подвълнички? Именно заради това питах уинера, къде му е края на тази 1-ва. При всички положения от 1900 върви корекционна структура надолу именно заради факта, че първото слизане (червената 1-ва) е 3-вълнова - предполагам, че за това не е необходима графика. Оттам вече няма какво да го умуваме.И затова предположих, че в момента може би сме в 4/5/С - ама колко е вярно - не знам, само съм сигурна, че това трябва да е някакво С от корекцията.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (10-07-2013)
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
а-а, точно това имах впредвид .................................................. ........аз лично - така ги видя нещата...
дали C oт корекцията е свършила - не мога да твърдя...
Прикачен файл 1149
----------
няма нищо страшно в този евентуален инсайд - най-много другия месец да отида да направи тест на дъното и оттам да продължи нагоре
Моите предвиждания за тези дни са 1237-1267, но времето ще каже![]()
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Eli2356, що така ревностно говориш за почерпките от мамута ???нещо да не съм сбъркала? Я го виж как се е нагушил от евроновозеландец - някой трябва да се погрижи за тез парички
и само да уточня - Хепи пие бърбън или бейлис............
Happy68, Чакай да стигна до офиса си отворя там компа ище пусна, тия ги начатках набързо, че кат огледам много вълновици, ама никой не пуска графика с етикети, а така кат оспомена сега ще видя що съм я сложила .
Най вероятно горе по малките може да съм видяла петичка срещу петичка, сега пак ще го огледам.
Happy68 (10-07-2013)
Любимият ми бърбън е "Четири рози"
жжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжж жжж
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Happy68 (10-07-2013)
Аз пък викам мен да ме почерпи, че най-тъничко ще му излезе пастичка с боза.