Много трогателна история - да се чудиш да се смееш ли, да плачеш ли?И аз така кат тоя човечец само дето и банкова карта ще извадя с треперещи ръце от кесията, малко по-други времена сме все пак....
Мамута не го мислете: и програмист може да е, ама не си признава, щото смята за недостойно да споменава и друго наред с основното му и далеч по-изтънчено занимание 3D графичен дизайн. Добре, че поне още не се е хванал да прави адвайзери, че и той щеше да попадне в позорната ти категория "галфони". А що чак толкоз безмозъчни ги изкарваш да ги наказваш допълнително не знам, фалитите не са ли им достатъчно наказание? А и не може човек, който програмира да е глупав, може да не е открил правилния подход, но чак глупав, надменни и неучтиви дървеняци по ще им отива... остави ги да си чуруликат на спокойствие в инвестора, белким открият някой гениален експерт някой ден.
----------
Ето едно разумно мнение, което ме устройва. По-точно устройва няколкото къси, които имам. Ако имат злощастния късмет да се сбъдне някаква частичка от предположенията на Мамута, ще бъдат доста нещастни, въпреки че сметката ми ще си остане що-годе щастлива, което е по-важното все пак (то не може всеки месец профит фактор над 10). Ако продължи нагоре без корекция, макар и малка ще е куриоз.