Язе изконтрех от тука 1.3260 пък да видим ще има ли легендарно или няма да има![]()
![]()
ДАВАЙ ЕВРО !!!
Язе изконтрех от тука 1.3260 пък да видим ще има ли легендарно или няма да има![]()
![]()
ДАВАЙ ЕВРО !!!
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Дяволски си прав - май първо трябва тази черта да се промени в мисленето , и чак след това да се мисли за търговия![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
![]()
Че той тоя даун може да формира още три входа за къси докато тръгне нагореТова си е контрене та дрънка, па дори да е само мислено
Ако тръгне нагоре, чак тогава може да мислиш за вход след корекцията. А то се движеше устрмено надолу когато вече беше решил да върви нагоре![]()
и бре то чуек неможе да пръдне....дори и мислено....![]()
Че той тоя даун може да формира още три входа за къси докато тръгне нагореТова си е контрене та дрънка, па дори да е само мислено
Ако тръгне нагоре, чак тогава може да мислиш за вход след корекцията. А то се движеше устрмено надолу когато вече беше решил да върви нагоре![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Като заговори за тая работа.......
http://www.youtube.com/watch?v=rJvF94BLs8Q
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kmv (26-07-2013)
хммм това от съпротивата на 55 ли да е ? гледам аз това май ми беше сигнал на мен ей сега ама закъснях. пък и не е от най хубавите така че не ме бърка особено. ама то ще стане 5 часа пак и то пак нищо няма да е станало днес... тея европейци много взеха да се излагат.
Съпротивата 55, която е подкрепа вече + това че се върнахме в бичия канал от понеделник с доста голяма точост + 61 % фибо от снощното катерене по никое време + това че сме в района на ЕМА 240 + сумати зелени доджита + това че тез снощи дет скъсисяваха без стоп няма да ги огреее да се върне цената да затворят на нуля...хммм това от съпротивата на 55 ли да е ? гледам аз това май ми беше сигнал на мен ей сега ама закъснях. пък и не е от най хубавите така че не ме бърка особено. ама то ще стане 5 часа пак и то пак нищо няма да е станало днес... тея европейци много взеха да се излагат.
Абе бая причини си намерих и си сложех стопа на 0 вече, за всеки случай![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Колеги, някой чувал ли е за JFD Brokers Ltd
https://www.jfdbrokers.com/
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
добре звучи. само да бяха по хубави баровете. иначе тръгне ли нагоре място колкото щешСъпротивата 55, която е подкрепа вече + това че се върнахме в бичия канал от понеделник с доста голяма точост + 61 % фибо от снощното катерене по никое време + това че сме в района на ЕМА 240 + сумати зелени доджита + това че тез снощи дет скъсисяваха без стоп няма да ги огреее да се върне цената да затворят на нуля...
Абе бая причини си намерих и си сложех стопа на 0 вече, за всеки случай![]()
Айде на дългите - 1.3272
------------------------------------------------------------------------------------------------