стоп на 0 на 1.2995 , да съм спокоен, то до 1.3050 не остана, може да го преместя на 1.3060
![]()
стоп на 0 на 1.2995 , да съм спокоен, то до 1.3050 не остана, може да го преместя на 1.3060
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Той говори за ново, а не на 7 години
Eй ти едно ФауВе
http://suchen.mobile.de/auto-inserat...rt=ALSO_EXPORT
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
дълги затворени - 1,3028............... и днеска зехме някви стинки..............![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Оти съм бавен и смотан
Хем бях набрал обема и аха да купя и викам, абе ще изчкам малко, после, то пак ще тества, после ще качвам, ама не ме кефи и накрая нъц.
Нищо, нека има за купилите повече.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Ай изгря слънце и на нашта улицааааа
Давай еврооооооо![]()
D-12 (02-07-2013)
Аз мисля да го изчакам до 1.3060 и тогава да приключвам за днес - или мога и да него дочакам ?
Май е по-добре да взимам квото мога и край на деня все пак наближава 18:00![]()