стопа на късата на +4 пипа ( 1,3280) и да става каквото ще.... само дано не върне до там и после пак надолу...
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
чакаме си сега. да видим баровете кво ще покажат. то няма как тая позиция да е бърза. при този убит рейндж сутринта.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Като гледам късите са на път да отекат.
огъэтфхлрпф
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Браво бе, абсолютно го закова числото!
Моя стоп ударен на 1,3265, т.е. на +49 пипа от вчерашния вход. Каквото дало-дало! Това изглежда ще е за тази седмица. Евентуално ще подебна при европаунд за вход привечер, но време до там бол. УСПЕХ!!!
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
да. замина ми стопа на късите.. за тази седмица ми стига боя дето ядох.. повече позиции няма да отварям..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
То този усет да се търгува по средата на рейнджа и предимно да се купуват върхове и продават дъна и аз го имам - дарба к'во да праиш![]()
Просто не си чака сетъп някакъв а сяда и иска да има позиция веднага, а то обикновенно е в средата на рейнджа през повечето време.
Да контри връх/дъно с една дневна вола стоп ще има в пъти по-добра успеваемост.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?