О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Привет ШЕФЕ! Веч съм у другото домаСОЛИДНО КУЧИ
тахана като ЦЯР требе да се ползва чист!!!
Значи за язви, гастрити и тем подобни по
една лъжица чист тахан преди всяко ядене
и мога да ти кажа от лични впечатления, че
ХОРА с тежки кървящи язви за около 6 месеца
се излекуват напълно!!!
П>П> Абре КУЧИТАТА страдате ли от таквиз болести??
дай някой цяр за диабет,че май нещо положението не мож го овладея
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
kozoderski (14-07-2013)
Странен ник чадо,
прочети нещата на проф.Мермерски!!!
Може да ти е от полза.
----------
Добрю ютрю
ЖИУОТНИТЕ да се позразмърдват с писането!!!!
Или още са на каВето???
Успешен ден на ХОРАТА!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
alf (15-07-2013)
dobro utro
е сеги ще погледна у кълбото.................................... ....
----------
курсо има едно стремление към 1.3115........................после
връщане до сегашните нива 1.3060 .......................... до американците.......................... .................
вземе ли обаче 3122.............. ще гони 1,3200 още преди 3ч
маи това се вижда само,щото след 3ч все още е мъгла
но стотина пипоня от мен все пак е добро начало![]()
Последна редакция от alf : 15-07-2013 на 06:43
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
БАБА МЕЦА бързо да казва това на 4 часа флаг ли е или не е!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ДубрутрЯ диктатори,
Рейнджа м/у 1,3175 и 1,3000 продължава да важи със пълна сила
Днеска сценария е атака някаква на 1,3100 ; 1,31222 и/или 1,31444 в най-добрия случай и после обратно към 1,3000
Общо взето тези дни решаваща роля ще изиграе 1,3000. Докато сме над 1.3000 има шансове да се развие някакъв бичи тренд, но паднем ли под 1,30, ще търсим 1,2903 и 1,2802
Евентуално по Америката може да изригнем 100-200 пипоня ако 1.3000 е здраво
Успех на Ж.
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
REDA (15-07-2013)
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
REDA (15-07-2013)