РЕД-е, ифото, кво ще праи днес, едни 100 точки бързи нагоре ще черпи ли?
РЕД-е, ифото, кво ще праи днес, едни 100 точки бързи нагоре ще черпи ли?
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Absa чадо,
днеска е много тегаво щото след китайските,
по изтока некъф погром върху индексите и
се усеща неква умора в Еврото.
Всичко зависи от данните от Германия.
Пресантимана на РЕДА е за по-добри от
очакването и да се реализира нещо около 1,33033,
обаче, ако излезнат по-лоши директно сме
ударили едни 100 надоле до към 1,31444 поне.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
По-ми се чини 100 нагоре или поне нагоре, после вече само надолу до края на деня.Absa чадо,
днеска е много тегаво щото след китайските,
по изтока некъф погром върху индексите и
се усеща неква умора в Еврото.
Всичко зависи от данните от Германия.
Пресантимана на РЕДА е за по-добри от
очакването и да се реализира нещо около 1,33033,
обаче, ако излезнат по-лоши директно сме
ударили едни 100 надоле до към 1,31444 поне.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
MAEСТРО Олег чадо,
РЕДА ползва и посочената от теб чертЪ
и също не изключва възможността за РЕЙДЖОВИЦА
с параметри зоната около 1,3200-1.3250, но му се иска
да хване горната мъртва точка и да приключим
с таз ДРАМА!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
РЕДА, днес пазара направо ти накърти и извози процедирането![]()
време е за ново процедиране за днес. това свърши.. май ще гоним 1.3100 днес , пък а дано и 1.3000 че да е по интересно. а дано ама надали
![]()
Ей тая фирма е използвал
Имам възражение:Добрю ютрю
Индексите:
Японските са много надоле и гледат надоле.
ДАУ е малко надоле и гледа нагоре.
ДАКС е на текущи и е в РЕЙДЖОВИЦА!!
Най-важните данни ще са от Германия и РЕДА счита,
че отново както и вчера ще излезнат по-добри от прогнозата.
Днеска РЕДА смята, че отново курсо е за нагоре!!!
Железната съпротива почва в зоната 1,3250 и завършва
нейде около 1,3266. При пробив там отиваме на 1,33033
с цел 1,33333333333333 ЛЕГЕНДАРНОТО с много невероятна
възможност до максималното 1,3380.
Надоле СВИРЕПАТА подкрепа почва от 1,3204 и е най-силна
в зоната 1,3183-1,3186 лека възможност за 1,3140.
Това е.
Успешен ден на ХОРАТА!
Всеки ден в процедирането се дават две възможни посоки: нагоре и надолу. Често се споменава и рейнджовица. Нивата обикновенно са в рамките на 80 пипа, което покрива доста голяма част от волата на дневните барове. Накрая за точка в плюс се смята достигането на споменато ниво. Само на мен ли ми звучи силно йезуитски??!!
Реда, ако процедирам по този начин, ще имам под 2% неуспешни процедирания. Приеми горното, като градивна критика и давай и стратегии за търговия по процедирането (както няколко пъти Novak предложи), за да видим всъщност процедирането ли ражда парички и или е просто от системата на тъговия.
Такаааа, сега понеже явно и на по-знаещите не им е ясно за какво служи ПРОЦЕДИРАНЕТО, ще направя кратко обяснение.Имам възражение:
Всеки ден в процедирането се дават две възможни посоки: нагоре и надолу. Често се споменава и рейнджовица. Нивата обикновенно са в рамките на 80 пипа, което покрива доста голяма част от волата на дневните барове. Накрая за точка в плюс се смята достигането на споменато ниво. Само на мен ли ми звучи силно йезуитски??!!
Реда, ако процедирам по този начин, ще имам под 2% неуспешни процедирания. Приеми горното, като градивна критика и давай и стратегии за търговия по процедирането (както няколко пъти Novak предложи), за да видим всъщност процедирането ли ражда парички и или е просто от системата на тъговия.
ПРОЦЕДИРАНЕТО не ви казва влизайте тук, излизайте там.
ПРОЦЕДИРАНЕТО показва и насочва към определени нива. Това са по-важните такива зони. В тези зони обикновено се формират и последващите ценови модели които да бъдат изтъргувани по желания на търговеца.
Т.е. ако е спомената зоната 3040-3050, това не означава купи/продай. Означава да се погледне когато цената стигне до там дали формира някакъв сетъп, който да бъде отработен, защото в тези зони, получените сетъпи имат по-висока вероятност за успех.
Сега ясно ли е ?
ТЦ......я пак....Такаааа, сега понеже явно и на по-знаещите не им е ясно за какво служи ПРОЦЕДИРАНЕТО, ще направя кратко обяснение.
ПРОЦЕДИРАНЕТО не ви казва влизайте тук, излизайте там.
ПРОЦЕДИРАНЕТО показва и насочва към определени нива. Това са по-важните такива зони. В тези зони обикновено се формират и последващите ценови модели които да бъдат изтъргувани по желания на търговеца.
Т.е. ако е спомената зоната 3040-3050, това не означава купи/продай. Означава да се погледне когато цената стигне до там дали формира някакъв сетъп, който да бъде отработен, защото в тези зони, получените сетъпи имат по-висока вероятност за успех.
Сега ясно ли е ?
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....