Ония Мелмакшки навлек още не се е долетял,,,,,,,,,,,,,,,,![]()
Ония Мелмакшки навлек още не се е долетял,,,,,,,,,,,,,,,,![]()
Последна редакция от REDA : 30-12-2012 на 06:41
МАСТЪР АЛФИН задачата ти за днес е да пуснеш
тука да обсъдим една графика подобна на
вчерашната скришната, но графиката да има
едновременно и миналто и настоящето и бъдещето !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Много едностранчиво погледното е това ,
но то си е нормално за едно ограничено
от разум и мисъл КОСМИЧЕСКО ЖИУОТНО !!!
Пазара като графично изражение има закономерности
и цикличност и т.н. и т.н.
Ето сега ще го онагледя визуално за да могат дори
ЖИУОТНИТЕ да разберат за какво става въпрос !!!
В средносрочното минало в дъното на жизнения
цикъл и възможностите са това:
Обаче като се поразвият нещата във връхната
си точка нещата изглеждат така:
Тука нейде требе да се излезне от пазара и да се
прибере КЕШОВИЦАТА щото много алчните ги:
Следва пълна деградация и в кривата стигаме до:
Разбира се това не е края защото идва т.н.
период на пълното разтоварване от активите:
Значи за да разберете какво представлява това разтоварване
ще го разкажа като притча.
Значи в една река плуват близко това последното и
едно Л***О. като последното казва:
-здрасти братчед.
Портокала отговаря:
- е аз съм портокал, а ти Л***О и
що да сме брадчеди???
А Л*****О отвръща:
-щото и аз снощи бях портокал а сега съм Л,,,,,,
Толкоз по жизнения цикъл на пазара,,,,,
Кой разбрал разбрал,
които не е да ходи да копа КОМПИРЕ !!!
Има недостиг,,,,,,,,,,,![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
alf (30-12-2012)
седим и си мислим. .... фискал клифа като го сборим. .. какво следва. ... викам да следва доразчекване на индексите. .... което ще е твърде болезнено за мен и един булкик в е/д който до някъде ще успокои болката. ... но таз глупост с индексите има бая време да ми държи влага. ..... тъй ше е. ...![]()
alf, около 100-110 си е най-добре. Първо качество. Най-добър рандеман дават. Мине ли 130, 150, то е вече само сланина. Сланина за сапун! Крехкото за скара вече се губи!
Мара ба ! Народе !![]()
Кафе и ПРОСТОТИИ а ?![]()
![]()
Я едно поздравче с една много добра песничка на едни мои съграждани
Май на всички пазара ви липса а ?Miss you , I want you дет са вика
![]()
Последна редакция от babaMETZA : 30-12-2012 на 13:05
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Яката графика.................................... ............![]()
аз пък си мисля че индексите ще хвърчът като фоерверги.......... още с отварянетоседим и си мислим. .... фискал клифа като го сборим. .. какво следва. ... викам да следва доразчекване на индексите. .... което ще е твърде болезнено за мен и един булкик в е/д който до някъде ще успокои болката. ... но таз глупост с индексите има бая време да ми държи влага. ..... тъй ше е. ...
интуитивно графичният и индикаторен анализ ми го говори..............................![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
xemus (30-12-2012)
Alf,не допускаш ли един спад до 1.2866 ? Нещо такова виждам по графиките
.................................................. .................................................. .........
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви