Eli2356,
да ти издам ли, че със SPART въртим канал за бели робини ?
бартер - white flesh for gold![]()
![]()
![]()
Eli2356,
да ти издам ли, че със SPART въртим канал за бели робини ?
бартер - white flesh for gold![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не мога да се въздържа да поясня, че такива вървенета настрани, наречени плоски корекции, са много типични за силен тренд (независимо микро, мини или макро и независимо нагоре или надолу) при златото и не само. Аз им викам стълбички. Но това не значи, че като си изпълни 3-те/5-те вълни нагоре няма да зарейнджи след което да тръгне надолу.
А колко нагоре и колко надолу, то ще си покаже пак с поведението на цената. Най-важното е прави ли все по-ниски/високи дъна/върхове.
----------
Пак ме предизвиквате да се намесвам, въпреки че едвам си държа отворени очите вече, но не мога да преглътна подобна несправедливост. Миличък, с коя бяла (червенокожа и пр.) робиня си бил снощи не знам. Или ти държи влага от миналите дни и нощи, но си леко разсеян.(Изпробвате си стоката май лично със Спарт
) Най-ниското дъно го е дал някой си Robin Bhar - Societe Generale, а именно 1 400$. Click on a column head to sort the table. http://www.lbma.org.uk/pages/?page_i...=forecast_2013 А най-горният ред е за действителната достигната най-ниска цена. Тъй че малко са се разминали с някакви си от 2200 до 4620 пипа.
Дано поне сега ви потръгне търговията на тая сравнителна евтиния.
![]()
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Eli2356,
пак не си си прочела добре книжата дет ти дадох
има огромна разлика от диагонална 5-та вълна и странична корекция. след двете следват точно противоположен прайс-екшън.
аз за сега диагонална 5-та не виждаммай си оставаме със странична корекция на 3-та вълна
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Първо не знам за кой тайм-фрейм говорим - месечна ,седмична (че ти имаш афинитет към тях, щото тренда там бил нанагорен), дневна, часова, 5 минутна? Че то вълни навсякъде от тия може да откриеш. А и импулсни ли са, корекционни ли са. Щото едните са от 5, другите от 3 вълни?
Чета всичко дет ми даваш, може ли да подмина точно твойте? Ама... то много книжки станаха, ще ми уточниш за коя точно става въпрос, да не би да съм подминала нещо по невнимание.
И ще чета на свеж акъл утре, че сега мисля за втори път да ви кажа Лека нощ/вечер!![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Eli2356,
епа много си отворена. кво значение имат таймфреймовете ???
говорим за поведението на цената от дъното (1180) до сега ....
Аха... ми знам ли, ти тя дни толкоз пъти говореше/хте/хме за вълни на седмична, че вече знам ли кой за какво говори.
Това от дъното мога да го възприема лично аз и тако и вако. Т.е.: може да сме на върха на трета вълна, а може и първа-втора вълна да се се възприемат като изчанчено подобие на двойно дъно и сега да се броят настоящите стъпълца, понеже структурата им е съвсем различна от на "първата+втора вълна" (ако е вълна въобще това) и да сме сега в 4-та (корекционна) и да последва пета последна, макс до 1321 (макар че стигне ли дотам пиши го даунтренда леко бегал) . Варианти много... зависи от вълноброеца.
Пп: По принцип не съм много навътре с вълните, понеже никога не съм имала желание да се задълбочавам в тях. Някой броят разни x, y w и какви ли не още, с които лично аз не съм запозната.
Последна редакция от Eli2356 : 11-07-2013 на 23:23
Eli2356,
ако не съм ти казвал - да ти кажа :
не си падам по философиите
цъкай там с пиповете - и не ми пречи да се трудя тука неуморно![]()
Eli2356 (11-07-2013)
Падаш си, падаш.... но още не си го осъзнал...............
Щото ти пръв ги повдигна тия философии за вълните, подстрекател - садисто-мазохист такъв.С твоите диагонални, странични, трети, пети вълни. (за справка пост #8603)
Последна редакция от Eli2356 : 11-07-2013 на 23:33
НЕ , НЕ и НЕ !!!
П.С.
и пак - НЕ !
.................................................. .....................................
Важното,е че лоуто до момента им е на 20 долара/тр.унция от досегашното дъно.....И друго важно - тия хорица умишлено не дават точни прогнози с цел да свалят няколко кожи от простолюдието....Ти вчера с БАНан ли беше когато писах,че докато не видя нюзлейтъра на Голдман за цел на спада (който разбира се, се тълкува наобратно....)няма да се убедя че корекцията от 1900 е приключила!
А тва за броенето на вълни,дето го мъчите с Мамута,направо го зарежетеособено щом е на МТ4 или друга бъкетска платформа...Ако сте навитаци толкоз,платете си един абонамент на Блумбърг или Ройтерс и там вече ще е по-различно......
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)