Днес май съм закъснял малко за традиционната петъчна корекция?
Първа къса пусната но ако върне над 1282 ще направя добавка.....................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
абсолютно същата стратегия и при мен, Пабло..............
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (12-07-2013)
Здравей Колега похвали се нещо за вчерашния плаж
имаше ли нещо алъж вериж![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
На плажа бях с един колега които с не адекватно поведение ми обърка всичко
Днес ще държа златото под око дори може и друго да не търгувам смятам да пусна 2-3 къси и да търся от тях по 25-30 долара..............
п.п. това сами очакванията а какво ще се случи на практика ще докладвамв късните часове!
И аз съм така, но за сега 2 къси на минимални загуби ми удари стопа. Но съм сигурен, че ще подвхана впечетляваща къса. Пък загубите ми са около 0,5% процента от сметката, така че не болят.
Маркетуоч вече, пишат, че това може да е първата от последните 4 седмици в който златото ще завърши на +. според мен малко избързват с прогнозата
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Boogeyman,
може и да са прави и днес да видим най-после 1300
--------------------------------
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Предлагам първо да слезе до 1250 а после да се качва колкото иска не че ще ми е голяма загубата но все пак![]()
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit