Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
айде де... аз нале съм от село
то това си е живо попово прасе
кво сте почнали и вие като ощипани градски госпожици да се чудите
не сте ли виждали попово прасе?
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
rusalita (28-06-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
mileniak (28-06-2013)
ами може и такова да е, аз първо направих асоциация с това че е жътвено време и разни там житни буболечки изскачат
с моите гюрлюци на терасата тая година сасво ли не видях - първо бяха диви оси, после вонещица
ама тая вонещица само ръчно се трепела,нямало инсектициди разни
та стоиш и дебнеш в засада дали нещо ще се покаже по листата на скъпоценните лилиуми
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
какво е това животно вонещица ?да не е миризливка дето му викаме тук?
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
абе и аз това се чудех ама ме досрамя да питам![]()
миризливка ама от ония дребните бръмбарчета дето ти изяждат цветовете
леле някакъв кошмар беше, два вида ми заминаха, цветоносите с по 15 цвята тотално умряха
----------
зимата ги мятам в избата и това е, нито поливам, нищо
напролет проверявам луковиците и вадя на терасата
нищо, мързелива работа
обаче тоя лилиум Казабланка горещо го препоръчвам, с уникален аромат е нощем
mileniak (28-06-2013)