Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нещо и на мен ми се простее днес може да е от времетоАз си прилагам лечения само с билки който аз си набера ,вкраен случай от аптеката ,ама чесно казано нямам вяра на тези хомеопатични лекове нямам идея какво има вътре
![]()
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
rusalita,
ами вярата е важно нещо ...но зора какво не прави
дори и внушение да предизвиква някакво пак си струва
----------
а и при трейдинга си трябва мярка
и аз бях се напънала да чета и напредвам...но се спрях - може да се изчатка
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
По някога е нужно да спреш за да осмислиш какво си прочел и правилно да го подредиш в главата си![]()
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
albagpipe (05-11-2013)
rusalita (05-11-2013)
Последна редакция от aboleon : 05-11-2013 на 12:08
albagpipe, хахахаха разби ме, ако наистина си така, големите брокери на колене ще стоят пред тебе да бачкаш за тях![]()
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.