ама тя тая бутилка е отворена, ама нещо резбата не ще и не щеайде ся един ценен съвет относно металните капачки че ми писна да се вайкаш за тази мастика вземаш макетен нож и там където тук таме е прерязана капачката и остават едни малки връзки минаваш с макетния нож после връткаш и отпиваш като джак спарроу на палубатра на черната перла
та въртя наляво, на дясно и пак не ще, понякога се отваря, но когато реша и аз да си сипя ей не ще и не ше да се отвори
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
ми купи си нова или малко на фитнес едно друго тежести щайги туй онуй и ще стане работата един ден
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добра вечер
Кльомбе вземи я изрежи тази капачка вече![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
~@~, Аз ше помагам за мастиката давай на сам ше я отворимПо тоя повод имаме един лаф в къщи "Ако си я отвориш ще пиеш "
Занесохме на родителските тела бутилка уиски и решават да пият ,развили капачката но като видяли бялото на гърлото и се мъчили два часа да го махнат с ножа,че да си налеят![]()
![]()
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
rusalita,
от тази случка става виц![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
rusalita (28-06-2013)
Хахахах отмъстително~@~, Аз ше помагам за мастиката давай на сам ше я отворимПо тоя повод имаме един лаф в къщи "Ако си я отвориш ще пиеш "
Занесохме на родителските тела бутилка уиски и решават да пият ,развили капачката но като видяли бялото на гърлото и се мъчили два часа да го махнат с ножа,че да си налеят![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
rusalita (28-06-2013)
Сега излизам,,, утре ще ти драсна примерни сметки, кое как изглежда през моя поглед , разбира се ако смяташ че имаш нужда от това.Не ме питай!
Три дни дни на демо 5к....печелих на поразия. Казах си нещо не е в ред. Обадих се и ми го намалиха на 100евро. Така по реално ми дойде. Изкарах около един месец и се хвърлих в дълбокото с същите пари ама реални. За два дни занулих сметката. Следтова още няколко....ама така е като не трейдвам на демо ще си се уча на реал и ще си плащам...:hacker
П.П поста е към Анонимен комарджия...кликнах на отговор с цитат , но...?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
rusalita (28-06-2013)
mileniak,
ако искаш да кажеш ,че е жена,
не съм съгласна
----------
================================================== ==
================================================== =========![]()
не си съгласна ,но е факт, бордьора е висок 30 сантиметра![]()