Angel Zhelyazkov, само теб видях
Angel Zhelyazkov, само теб видях
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Еееее появи св бреДа бе таз титла га дължа на Комарджито.
То не лошо момче.
Ама тръгнало мъжки да ви защитава пред Желев ,ама и на него ще го бааааамммммнааааттттт
Нема а му са размини , я.
Да ти кажа голям съм майтап.
Като умря машинната търговия при шфейсареца......
Цяла зима не мърда и седи като умрял морков на едно место, и си направих индикатор дето строи тренд линии по фракталите и сега я кърам ръчно с него.
По рахат съм ,гаче ли ,ама пък по малко се печели.
Ма кво да прайш,колкото, толкова.
Де одиш цял ден. Комърджито е мноооооого голям, ама и той е невинаги разбран
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Фицка ти на тия, тукашните Данаци, обясни ли им как се строят тренд линии и после как се търгува по тренд линии
Щото ко не знаят и да им давам в ръцете индикатор дето ги чертае автоматично тренд-линийките ,все едно на свинче званче
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хааа, те тия чиляци и разни мераци са по кофти и от демо версия
нагаждаш си ги според както ти се ще и си вярваш...
Важен е само Форекса и резултата от него !!!
Другото ако го нямаш в реала ...си ЖЗ![]()
Може и да съм само аз другите да не са разбрали ли как се пишем или не сикат
да се пишат така, незнам .
А може и да не им се губи времето в тези начинания.
Всеки сам си преценя.
Утре ще се пробвам квото тва. Ще цъкам на посоки ще си правя анализчета на Н4 и тва е ще имам много излизания утре
и няма да имам време да седя пред компа. затва квото стане.
Сакси можеш да го постнеш в темата, все на някой ще е от полза![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Форекса е работа albagpipe , а хората са си хора. Работата е важна за да ни изхранва, а Чиляка е преди нея. Те такъв съм си аз![]()
спитсиалну за фицката.
моят артик да чете трикчета и да се едуцира
http://www.filefactory.com/file/c44e...Trader_eng_doc
рукито има всичко.
а това е и ценно общо взето. беше една от първите полезни книги дето съм чел .
пфуй крива работа тва със смяната на ника![]()
Последна редакция от greedy : 23-03-2012 на 07:25
фицката (23-03-2012)
Да бе таз титла га дължа на Комарджито.
То не лошо момче.
Ама тръгнало мъжки да ви защитава пред Желев ,ама и на него ще го бааааамммммнааааттттт
Нема а му са размини , я.
Да ти кажа голям съм майтап.
Като умря машинната търговия при шфейсареца......
Цяла зима не мърда и седи като умрял морков на едно место, и си направих индикатор дето строи тренд линии по фракталите и сега я кърам ръчно с него.
По рахат съм ,гаче ли ,ама пък по малко се печели.
Ма кво да прайш,колкото, толкова.
да ти кажа сакси, имам чувството, че комарджията е мноу болен. почти колкото мен е болен.
а аз съм направо инвалид щот ме боооооооооли оная рабта за бана при Желев
а добро дошал на новото място .
ПП ко са чудиш кой съм. рукито ма със стария си ник![]()