Благодарско Рукиспитсиалну за фицката.
моят артик да чете трикчета и да се едуцира
http://www.filefactory.com/file/c44e...Trader_eng_doc
...................(В събта рабта няма, неделя..... Кенана е далеко, затуй ше четем книга
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Добро утро, ще работим ли днеска, за greedy знаем, че е до обед, Фицка ти ? Днеска има някои други хубваи събития, ще се отчетеш ли ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Що тогава ползваш прасе за прикритие, а?
Сори, ама обичам да питам и досаждам и дори за форекса бих питала ...но не за да ми отговори пак Грийди ...него си го знам,
вместо да обясни човешки ще ме прати пак да паса нейде на инглиш
Идея си нямаш, колко сериозна съм с Фарекса
чак нечовечка ставам![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Радвам се![]()
Фицка, кажи имаш ли наблюдения при комбинации от кои новини се получава най-голяма вола ?
Сега както цяла седмица има говорители от FOMC, кои са по-важните от тях ?
Стейтмънта когато се обявява през целият ден имат много сила трендовете, но при тези другите не е така.
Въпроса е, ти конкретно при кои виждаш най-благодатни условия с най-много обем и най-много амплитуда ?
Тъй тъй, обвинявай Грийдито за собственият си мързел хахахахЩо тогава ползваш прасе за прикритие, а?
Сори, ама обичам да питам и досаждам и дори за форекса бих питала ...но не за да ми отговори пак Грийди ...него си го знам,
вместо да обясни човешки ще ме прати пак да паса нейде на инглиш
Идея си нямаш, колко сериозна съм с Фарекса
чак нечовечка ставам
Стига са жалва, ако си сериозна действай.
Пък да си сериозна, колко да си сериозна ? Виж каква хубава тема роди Фицката а ти се отчете че било сложно. Ми вместо да казваш, че е сложно научи нещата, за да не ти изглеждат сложни. От това по-просто няма накъде. Бая време има докато се стигне до сложното....то май няма и да се стигне, но е друг въпрос.
Къв мълзел, бреТъй тъй, обвинявай Грийдито за собственият си мързел хахахах
Стига са жалва, ако си сериозна действай.
Пък да си сериозна, колко да си сериозна ? Виж каква хубава тема роди Фицката а ти се отчете че било сложно. Ми вместо да казваш, че е сложно научи нещата, за да не ти изглеждат сложни. От това по-просто няма накъде. Бая време има докато се стигне до сложното....то май няма и да се стигне, но е друг въпрос.
Аз от пъкела се измъкнах ...и не се предадох ...ти, все едно си Грийди знае едно си бае...мързел,пфу ...
Ще видим кой какви въпроси ще задава ...след три години![]()
Манталитета трудно се променя![]()
Стига толкова не по темата. Каквото искаш това прави. Не те упреквам.....
Тука сме да си помагаме едни на други, ако можем, на който не му харесва и предпочита да се оплаква да върви другаде.
Хайде сега на закуската пък после и работата, че на гладен корем не може се работи нормално
И моля те смени си аватара, ужасна е тази. Прилича на разбентована мумия.
Ми дайте нещо по темата!
Кво се офлянкавате ?
Грийди това е въпрос към фундаменталистите, но единствено на NFP аз не търгувам, тъй като изненадите са много. А иначе сам знаеш, че когато АТР падне много то се очаква силно движение поради акумулацията на поръчки, която се получаваРадвам се![]()
Фицка, кажи имаш ли наблюдения при комбинации от кои новини се получава най-голяма вола ?
Сега както цяла седмица има говорители от FOMC, кои са по-важните от тях ?
Стейтмънта когато се обявява през целият ден имат много сила трендовете, но при тези другите не е така.
Въпроса е, ти конкретно при кои виждаш най-благодатни условия с най-много обем и най-много амплитуда ?