Аз още продължавам да се чудя де е КомърджитоЧетох някъде че тоз Чиляк си беше ударил главата, пък тя му е важна
Хмммммм, някой ако има инфо да споделя
![]()
Аз още продължавам да се чудя де е КомърджитоЧетох някъде че тоз Чиляк си беше ударил главата, пък тя му е важна
Хмммммм, някой ако има инфо да споделя
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
А здраво бре,Фицомире,ного си се разнежил нещо у форумо на Желев,ти не си такъв чиляк,що се обесняваш,"карай си магаренцето"
Та казваш времето не влияе на цената,а цената влияе ли на времето
По добре би било ако вместо време по хоризонталот имахме инфо за ордерите и пазарните поръчки на определена цена,но обикновенният чиляк ги нема туй опции,и за туй е принуден да гледа времето и да гадай
Абе тук как да си сложим ликот бре,щот тъз пешка ме дразни?
Последна редакция от bokogega : 24-03-2012 на 20:19
верно дума боко.
кво им се обясняваш бе фицката.тегли им една и приключвай.
моят бан изтича след половин час. мислех да им обясня на желев и компания, че аз общо взето не правя нищо
ей тъй случайно/освен ако не съм хакнал 5 ракии, ма то и тогава не е/ .ма се отказах. не си струва усилието
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тя се връща,но докъде явно е,че нема сила да напрай по висок връх от тия двата,и най вероятно ша ренджи,на по ниските фреймове от тук показаният,ша се оформят мини трендчетаНе ме слушайте,а ви кажувам наздраве,той Фицката е учителу
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
другия форум обаче наистина доста позамря,вие всички дойдохте тука ;д
Няма обяснения бре друзя, ама от миналата събота ми е вдигнат келя и трябваше да си кажа, квото имах да кажувам. То туй беше деГробищата станаха две вече
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
в тази връзка един виц се сетих.верно дума боко.
кво им се обясняваш бе фицката.тегли им една и приключвай.
моят бан изтича след половин час. мислех да им обясня на желев и компания, че аз общо взето не правя нищо
ей тъй случайно/освен ако не съм хакнал 5 ракии, ма то и тогава не е/ .ма се отказах. не си струва усилието
един пич тръгнал с двамата си сина към съседното село, ма нали е тарикат зацепили през полето .
по едно време стигнали един бая широк канал и малките се размрънкали: ' тате, казвахме ли ти ние, че по пътя трябва а? казвахме ли? '
дъртия се почесал по главата па вика: 'нема са връщаме ше скачаме.' па малките взели да се оплакват , че канала много широк и т.н.
бащата се засили и прескочил канала. по-малкия син гледал гледал па изтърсил: ' иииииииии бах го и в дъртия гъз, скочи бре !!!!!!!!'
големият обаче го пернал през врата и му вика наставнически:'нема а говориш така за таьо бре. баща ни е все пак. скочил, скочил. еби го в гъза и толкоз '
Svilen (05-08-2012)
Цената влияй на джеба воеводоА здраво бре,Фицомире,ного си се разнежил нещо у форумо на Желев,ти не си такъв чиляк,що се обесняваш,"карай си магаренцето"
Та казваш времето не влияе на цената,а цената влияе ли на времето
По добре би било ако вместо време по хоризонталот имахме инфо за ордерите и пазарните поръчки на определена цена,но обикновенният чиляк ги нема туй опции,и за туй е принуден да гледа времето и да гадай
Абе тук как да си сложим ликот бре,щот тъз пешка ме дразни?Колко повече носиш, толко по-улеква
Ходи на настройки на профила и че си смениш сурата бре
АХАХАХАХАХАХААААААААААААА АААААААААААААААв тази връзка един виц се сетих.
един пич тръгнал с двамата си сина към съседното село, ма нали е тарикат зацепили през полето .
по едно време стигнали един бая широк канал и малките се размрънкали: ' тате, казвахме ли ти ние, че по пътя трябва а? казвахме ли? '
дъртия се почесал по главата па вика: 'нема са връщаме ше скачаме.' па малките взели да се оплакват , че канала много широк и т.н.
бащата се засили и прескочил канала. по-малкия син гледал гледал па изтърсил: ' иииииииии бах го и в дъртия гъз, скочи бре !!!!!!!!'
големият обаче го пернал през врата и му вика наставнически:'нема а говориш така за таьо бре. баща ни е все пак. скочил, скочил. еби го в гъза и толкоз 'Туй са си баш некои арманлийски мешета
![]()
За кво пък намесвате Арманли, бре![]()