то има още един ... по-брутален ....
кучека е специално обучен и обикаля по плажа ...............
даже трофей успя да вземе - на една кака сутиена![]()
то има още един ... по-брутален ....
кучека е специално обучен и обикаля по плажа ...............
даже трофей успя да вземе - на една кака сутиена![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Eli2356,
тъкмо си мислих и аз за същото,
дали от дистанцията на времето е възможно да се окаже , че не съм обърнала достатъчно внимание
на основни моменти и съответно , че имам пропуски![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
мен брат ми от малък ме излекува от змииския страх ...
кът бях на 5-6 годинки той беше към 13-14...
утрепа една водна змия и ми я уви около врата .............
а змиите по принцип продължават да помръдват малко и след кът са умрели ...
след десет минути със змиичока около врата вече се хилех кът идиотче![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ужас тръпки ме побиха още сяра ще ръсямен брат ми от малък ме излекува от змииския страх ...
кът бях на 5-6 годинки той беше към 13-14...
утрепа една водна змия и ми я уви около врата .............
а змиите по принцип продължават да помръдват малко и след кът са умрели ...
след десет минути със змиичока около врата вече се хилех кът идиотче![]()
Не мога да ги гледам тези гадове камоли да си помисля че стават за ядене ,а такъв номер около врата на тези години ......нямам думи
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
хахахах това за сярата не го знаех но навремето в дивия запад като лягали си правили кръг от въже направено от конски косъм, за да не припарват змии
Хе-хе....Аз с Тютюна,ти пък с тоя израз,ме върна над 15 години назад
.....Тогава започнах да контактувам с една МИСка "Софийско лято" - 3-то място и така в продължение на около 13 годин......Та на нея това и беше любимата фраза,в което няма нищо лошо освен факта че е дълбоко-деструктивна ,разчита изцяло на късмет,а това автоматичеси води до бягство от отговорност на този,който я използва.....Тва последното изобщо да не се тълкува като чувство за (само)съжаление или прочие слабост - просто фактите са такива! На тях обаче само Господ им е Свидетел и страничния читател спокойно може да ги сложи в графата "фантасмагории" ....
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
хи-хииииииииииииииииииииииии ииииииии македонците пак ни изпревариха
http://energetskaefikasnost.info/mag...veduva-struja/
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
mck (09-06-2013)
Аз ако ти кажа, че тоз Тютюн някак си съм го минала между капките май в училище, понеже сега да ме убиеш грам не си спомням от него. Въобще изучавахме ли го или си останахме само със Железния светилник.Макар че и от него грам не си спомням, въпреки че уж го четох. Пък да кажеш да съм толкова стара не съм. Но явно в тез модерни времена дето ни заливат с всякаква информация отвсякъде, не остава много място в личните ни хард дискове и за древните романи.
Но Спарт ме запали да си припомня поне Тютюн. Ама не сега точно при отварянето на пазара де.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Истината е,че по некои съображения Димитър Димов изобщо не се изучаваше в училище през периода 1980-1989г.....Нито влизаше в някакви учебни планове по литература,както и в тези за матура към споменатия период.....Само се споменаваше мимоходом и толкоз.....Подобна участ имаше и Димитър Талев, пак през тия години! ....Не така стоят нещата обаче за завършилите средното си образование в началото на 60-те години.....Ако тук има такива дами - моите почитания за побелелите им косии разнебитените им кокали ...
....
ПС: Годините след 1990 г. едва ли има смисъл да ги споменавам тъй като са начало на Духовно Падение,Безнравственост и Морал - тоест,девалвация на всякакви ценности!![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)