Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
rusalita (09-06-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
mileniak (09-06-2013)
Аз съм качила само едната снимка другата се загубила ,това е сяра казват че гонела змиите щом я надушат бягали на далеч
----------
На едното ми село много змии има ,комшии започнали ремонт на къщата и като дигнали паркета от долу гнездо страхотия че от тях знам за сярата,а аз никак немога да ги понасям тия влечуги![]()
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
albagpipe (09-06-2013)
Не се учудвай,че има змии.И на моето миналата седмица забелязах че има.В оградата се беше заклещила някаква змия да си сваля кожата, ама змия,дълга метър.Къщата е в центъра на селото. То вече и друго не може да се очаква при това обезлюдяване на селатаАз съм качила само едната снимка другата се загубила ,това е сяра казват че гонела змиите щом я надушат бягали на далеч
----------
На едното ми село много змии има ,комшии започнали ремонт на къщата и като дигнали паркета от долу гнездо страхотия че от тях знам за сярата,а аз никак немога да ги понасям тия влечуги
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
туй дългото е смок
кът го метнеш на скарата страшно мезе става![]()
ама трябва да внимаваш много, че на бой налита![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
rusalita (09-06-2013)