Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356,
и аз мисля,
че не е важен пола ,
а останалите качества..........., които се придобиват и възпитават![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Eli2356 (09-06-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
rusalita (09-06-2013), Emil Enchev (09-06-2013)
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
rusalita (09-06-2013)
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
rusalita (09-06-2013)
Да съгласен съм, въпроса е да намериш пътя до успеха...........
----------
може да няма значение до един момент, после идва момент в който има значение............................
----------
на всеки се е случвалоДобър ви ден!
Жените сме малко по сензитивни от мъжете, иначе всичко друго което сте написали е вярно...
Лелеее трябва да ви кажа, че вече започнах да сънувам графики. Събуждам се тази сутрин т.е обед и се чудя дали е понеделник или неделя, и си мисля, че пропускам нещо.... Ужас!
Хайде на кафенце, че за мен ще е първото за днес...въпроса е да не стане всяка вечер
................................
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit