АА не така всичко под общ знаменател де някои до 1996 поне се понаучили туй онуйно за следващите вече потвърждавам
![]()
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
SPART,
аз не си спомням дали съм го изучавала,
но със сигурност съм го чела.........................![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
За щастие или за нещастие имам съчиненията на Димитър Талев
Онзи ден препочитах разказите му и ги намерих много тъжни защото се говореше за истински неща а някак си като че ли бях отвикнал от това
С този итернет и форекс доста сме далече от истината ,но така си живееме сега -тъжно.
Едничката радост за човека е да се радва на плодовете от ръцете си и на това което е сътворил и направил в живота си ,а съвременния свят освен че не ни позволява да се трудим и да създаваме с ръцете и ума си ,защото веднага се намира някой да ограби създаденото, дори още преди да е завършено,но и сякаш нарочно ни избутва от реалноста и ни тласка в тъмната страна .
Просто човешката ценностна система някак е подменена: вместо любов -търсим изгода ,вместо приятелство -интереси ,вместо радост - пари.... какво ли търсим всъщност![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
rusalita (10-06-2013)
Добро утро и успешен ден на всички........................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро и хубава седмица за всички!!!!!!
============================================
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
----------
**g, а приятното кааве
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Къде ше е следващата сбиркаЗа щастие или за нещастие имам съчиненията на Димитър Талев
Онзи ден препочитах разказите му и ги намерих много тъжни защото се говореше за истински неща а някак си като че ли бях отвикнал от това
С този итернет и форекс доста сме далече от истината ,но така си живееме сега -тъжно.
Едничката радост за човека е да се радва на плодовете от ръцете си и на това което е сътворил и направил в живота си ,а съвременния свят освен че не ни позволява да се трудим и да създаваме с ръцете и ума си ,защото веднага се намира някой да ограби създаденото, дори още преди да е завършено,но и сякаш нарочно ни избутва от реалноста и ни тласка в тъмната страна .
Просто човешката ценностна система някак е подменена: вместо любов -търсим изгода ,вместо приятелство -интереси ,вместо радост - пари.... какво ли търсим всъщност
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
REDA (10-06-2013)
Bibco (10-06-2013)