Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Вие ще изкарате жените съвсем без приятели: мъжко-женско приятелство можело да има само до един момент, женско-женско пък съвсем не можело да има. И кво остава: да си седим вкъщи и да обслужваме само приятелите-съпрузи.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
mileniak (09-06-2013)
Елинце,то зависи от момента,конюнктурата и крайните цели,миличко!......Без да звучи самохвално или негативно,но......
аз съм имал приятелки с които съм правил всичко и бая взаимно-изгодна принадена стойност сме извадили..С част от тях контактувам и до днес - с някои не, изцяло по моя вина
...С други - също доста меркантилни мераци сме реализирали,но по-далеч от кафето не сме стигали - или най-много някое наяждане и напиване с една роднинска целувка по бузката за финал....
......
Но и в двата случая, броя им не достига за пръстите на едната ръка!
В БГ-художествената литература има описан блестящ пример как едно приятелство между мъж и жена може да достигне до оргазъм по всички направления!
.....
http://www.myschoolbel.info/Pomagala..._Tutun1951.pdf
.....Както и лирически изпълнения,които налагат рестриктивни действия независимо от "вътрешния" глас :
Тъй че.......,мислете във формат 3D вземайки оптимални средносрочни решения, без да се водите от настоящата конюнктура! Демек, никво иде ми,...дойде ми...иди си - ела си.......![]()
О трудностях необходимо говорить в процессе их решения, а не по результатам невыполнения тех или иных поручений!
Indexi - Predaj Se Srce (Live in Bulgaria, 1973.)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
а това - любофффффффффффффф
СПАРТ, кво да ти кажа.... старая се да действам 3Д конюнктурно, пък каквото стане. "Правя каквото трябва, пък да става каквото ще", нали го знаеш това мото. Наистина едно приятелство може да бъде много взаимно вдъхновяващо и изгодно, ако има общност, т.е. взаимност в целите и мераците. Дай боже всекиму повече такива приятелства. И обратното - може да бъде доста обезкуражаващо, ако се окаже, че я няма тази общност, но понякога и това се получава, такъв е животът и ние трябва да го приемаме такъв, какъвто е.
Щях да се учудя, ако броят на приятелките, за които говориш, достига повече от броя на пръстите на едната ръка, понеже наистина ползотворните приятелства не се срещат често. По-важното е да са качествени, макар и редки.
Пп: Сега ще ме накараш и Тютюн да препрочета, че вече за н-ти път се споменава. Тъкмо съм го позабравила от ученическите години ...
Последна редакция от Eli2356 : 09-06-2013 на 20:14
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
SPART (09-06-2013)