Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абса чадо,
изненада ли беше за теб, че безработицата
в Германия макар и незначително е тръгнала
да се увеличава ????![]()
ДАКС си е генерално за 7700, щат не щат ще го приемат. Просто им продаваме покачванията прибираме четвъртък петък и отново продаваме или вторник вечер и сряда сутрин.
----------
Не е изненада. Когато се регнах в този форум, писах, че немската безработица е като през маржин.
Ако има ръст на икономиката, много бързо изсмуква безработните, като има спад много бързо се увеличават.
Това заради т.н. Фирми за трудова заетост, които могат да наемат и уволняват от днес за утре, а те като наемат ги дават под наем на големи компании, които ги ползват колкото има нужда.
Ако големите компании си ги наемаха по стандартните правила не могат да уволняват с месеци и дори година и са подвластни на огромни регулации, това ги прави страхливи в наемането и безработицата става инертна.
Затова в Германия са го решили чрез този модел, фирми за почасова заетост.
Икономиката на Германия не расте да не кажа спада последните тримесечия.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Хъъъхххх ,,,,пак ме хвърли в тъча.
Все си мислех, че германския трудов
пазар е един от най-консервативните,
че социализъма там е победил и не могат
така за час-два да те ритат!!!!
Е знаех за почасовото, обаче не предполагах
размерите му като обем !!!!
П>П>Макар, че нашенците все през подобни
фирми бачкат за по,,,колко беше,,,86 дни
прескачайки ограниченията на Шенгена,,,,,
Имам познати, които бачкат вече 3-а година на стабилни работи и са наети през такива фирми.Хъъъхххх ,,,,пак ме хвърли в тъча.
Все си мислех, че германския трудов
пазар е един от най-консервативните,
че социализъма там е победил и не могат
така за час-два да те ритат!!!!
Е знаех за почасовото, обаче не предполагах
размерите му като обем !!!!
П>П>Макар, че нашенците все през подобни
фирми бачкат за по,,,колко беше,,,86 дни
прескачайки ограниченията на Шенгена,,,,,
Дет се вика бъбрек дават да станат регулярни служители в същата фирма на същата позиция, но няма свободно място.
Така, ако фирмата започне да спада, просто се прекратява наема за работника и той е на улицата утре.
Ще получава обезщетения както си е по закон, но не го прани трудовото законодатество по отношение на предизвестия и придобивки като редовен служител.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Само при мен ли няма нет? Тея от БТК са идиоти
все се каня да ги сменя
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
ааааааааа имам имам
включих мобилния
ама май трябва да взема още една флашка на друг оператор
в целия град нямало нет
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Късите се отлагат (ако въобще има къси) за другата седмица, според мен. Оттук или продължаваме 4ч-я рейндж, или тръгваме за нагоре.